Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası öyle de öyle denetimsiz falan da salınmamalı sanki yav. Ya şuursuz dengesiz mal bir herifse o zaman nolacak, baksana koredeki manyağın biri tek başına 1500 kişiye bulaştırmış.
Her gun 2 kere arayip kontrol ediyorlarmis galiba

Ama herkesin pesinden kosabilecekleri donemi coktan gectiler

Pzt gunu herkes sokaga cikma yasagi beklerken bakan cikip kontrollu yayilim yontemini sectigini cok acikca olmasa da mevcut hukumetin soyleyebilecegi en acik sekilde soyledi

Bu çok saçma
Bu şekilde yapılırsa elbette virüs yayılmaya devam eder
Asemptomatik kişiler ya da hafif seyirli hastalar kendileri açısından çok riskli olmasa bile çevreleri için risklidir
kaldı ki asemptomatik olsa bile virüsün neler yapabileceğini bilmiyoruz hala araştırmalar devam ediyor malum
Hadi siz uydunuz diyelim ama bu şekilde gönderilen hastaların buna uymayacağını düşünürsek virüs daha da yayılmaya devam edecektir

2 hafta sokağa çıkma yasağı vermeleri lazım gidip 1 ülkeden borç alabilirler ama yapmıyor dalkavuk yöneticiler cezasını biz çekiyoruz

2 ilaç daha var reçete şeklinde yarın ablam alıcak

atladığınız bir durum var zaten tahminlere göre bu virüs dünya genelinde hemen hemen herkese bulaşacak bulaşıyor bunun önlemini alma ihtimalleri düşük görülüyor kontrollü yayılım muhabbeti burdan çıkıyor gençlerin ve kronik rahatsızlığı olamayanların pozitif çıksa bile hastanede yatirilmama sebebi bu olabilir ki diğer kritik hastalara yer kalabilsin

Almiyorlar zaten beyler sadece yaslilari kronik hastalari ve nefes darligi ceken insanlari aliyorlar Belcika da durum böyle

Sayin hocamiz, Korona oldugunda igrenc tweet atan pislik yuvasi

Lube ayar denen sahte gazetecinin, babasi corona olmus.

Kendisi icin gram uzulmuyorum, ve babasina acil sifalar diliyorum.

Adalet herkese lazim !
babam ünlü bi td değil sıra bekliyoruz gibi bi şey yazmış sanırım yine.

2 hafta sokağa çıkma yasağı vermeleri lazım gidip 1 ülkeden borç alabilirler ama yapmıyor dalkavuk yöneticiler cezasını biz çekiyoruz

Kuş gribine de kullanılmış bu ilaç.

Sen hangi şikayetlerle gitmiştin renktaş

20li yaşlardaki veya ciddi seviyede olmayan adamları da yurtta falan yatırsinlar

Bir yerde tutsunlar

İlyas için konuşmuyorum da ne yapacağı belli olmayan tonla adam var bu ülkede

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılıyorum renktaş cahil çok fazla bizim binada da fazla galiba onlardan birinden bulaştı bana
Sen hangi şikayetlerle gitmiştin renktaş

Ateşim vardı hafif öksürük ishal ve akciğerlerimde zatürre başlangıcı olmuş ilk gittiğim doktor öyle demişti

Bugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcam :( umarım atlatırım

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin yardımcın olsun. Forum olarak yanındayız dostum kendine dikkat et moralini bozma. İnşallah kısa sürede atlatacaksın.

Bizdekilerin kafa yapısı şu "Avrupa sokağa çıkma yasağı yaptı onların ekonomisi çökecek biz yapmadık bizim ekonomimiz onlardan iyi olacak ehi ehi". Merak etmeyin sizde bu kafa oldukça avrupa yine ekonomisini toparlar ama siz yine edersiniz memleketin içine.

Son düzenleme:
takip ettiğim bir eleman şu videoyu izleyin bir önceki turkiyeye dönüş videosunda kimse karantina ya da kontrol yapmadı diye sitem etmişti belki o sitem videosunu yayımlamasa elini kolunu sallaya sallaya gezecekti

Bizdekilerin kafa yapısı şu "Avrupa sokağa çıkma yasağı yaptı onların ekonomisi çökecek biz yapmadık bizim ekonomimiz onlardan iyi olacak ehi ehi". Merak etmeyin sizde bu kafa oldukça avrupa yine ekonomisi toparlar ama siz yine edersiniz memleketin içine.
bu kafada olan 1 kişi bile yoktur, kafamızdan uydurup gece gece canımızı sıkmayalım :-)

Adama tanı koyulup eve gönderiliyor ve aynı evde ailesine bulaştırmadan 14 gün izole olması isteniyor. Kafalar güzelmiş.

Olabildiğince karşılaşmamak çalışcam renktaş tuvalete giderken maske eldiven takıp arayacağım falan bulunduğum odadan uzak tutucam umarım bulamamıştır ve bulaşmaz da onlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt