Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
yaw sanmıyorum o durduk yere de hasta olabilen biri. o günlerde de gece halısahadan sonra dondurma yemişGeçmiş olsun kanka abin korona geçirmiş anlaşılan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw sanmıyorum o durduk yere de hasta olabilen biri. o günlerde de gece halısahadan sonra dondurma yemişGeçmiş olsun kanka abin korona geçirmiş anlaşılan
Her gun 2 kere arayip kontrol ediyorlarmis galibaOrası öyle de öyle denetimsiz falan da salınmamalı sanki yav. Ya şuursuz dengesiz mal bir herifse o zaman nolacak, baksana koredeki manyağın biri tek başına 1500 kişiye bulaştırmış.
Bu çok saçma
Bu şekilde yapılırsa elbette virüs yayılmaya devam eder
Asemptomatik kişiler ya da hafif seyirli hastalar kendileri açısından çok riskli olmasa bile çevreleri için risklidir
kaldı ki asemptomatik olsa bile virüsün neler yapabileceğini bilmiyoruz hala araştırmalar devam ediyor malum
Hadi siz uydunuz diyelim ama bu şekilde gönderilen hastaların buna uymayacağını düşünürsek virüs daha da yayılmaya devam edecektir
Yogun bakimlar %60 doluluk seviyesine ulasmis, zaten saglik sistemi cokecek ne kadar gec olursa o kadar iyi ,agir gecirenlere oncelik veriliyor bu durumda.Pozitif çıkan adamı eve gönderiyorlar ise hiç tedbir almaya falan gerek
Gideyim tokalasayim sarılayım herkese
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20li yaşlardaki veya ciddi seviyede olmayan adamları da yurtta falan yatırsinlar20li yaslarinda olan herifi de yatiracaklarsa bu isin icinden cikamazlar imho
babam ünlü bi td değil sıra bekliyoruz gibi bi şey yazmış sanırım yine.Sayin hocamiz, Korona oldugunda igrenc tweet atan pislik yuvasi
Lube ayar denen sahte gazetecinin, babasi corona olmus.
Kendisi icin gram uzulmuyorum, ve babasina acil sifalar diliyorum.
Adalet herkese lazim !
Kuş gribine de kullanılmış bu ilaç.2 hafta sokağa çıkma yasağı vermeleri lazım gidip 1 ülkeden borç alabilirler ama yapmıyor dalkavuk yöneticiler cezasını biz çekiyoruz
![]()
akNQx5.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 28 Mart 2020 tarihinde yüklendi, 3840×5120 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: akNQx5hizliresim.com
2 ilaç daha var reçete şeklinde yarın ablam alıcak
Sen hangi şikayetlerle gitmiştin renktaş2 hafta sokağa çıkma yasağı vermeleri lazım gidip 1 ülkeden borç alabilirler ama yapmıyor dalkavuk yöneticiler cezasını biz çekiyoruz
![]()
akNQx5.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 28 Mart 2020 tarihinde yüklendi, 3840×5120 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: akNQx5hizliresim.com
2 ilaç daha var reçete şeklinde yarın ablam alıcak
20li yaşlardaki veya ciddi seviyede olmayan adamları da yurtta falan yatırsinlar
Bir yerde tutsunlar
İlyas için konuşmuyorum da ne yapacağı belli olmayan tonla adam var bu ülkede
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen hangi şikayetlerle gitmiştin renktaş
babam ünlü bi td değil sıra bekliyoruz gibi bi şey yazmış sanırım yine.
Bugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım
bu kafada olan 1 kişi bile yoktur, kafamızdan uydurup gece gece canımızı sıkmayalım :-)Bizdekilerin kafa yapısı şu "Avrupa sokağa çıkma yasağı yaptı onların ekonomisi çökecek biz yapmadık bizim ekonomimiz onlardan iyi olacak ehi ehi". Merak etmeyin sizde bu kafa oldukça avrupa yine ekonomisi toparlar ama siz yine edersiniz memleketin içine.
Adama tanı koyulup eve gönderiliyor ve aynı evde ailesine bulaştırmadan 14 gün izole olması isteniyor. Kafalar güzelmiş.