- 20 Haziran 2011
- 60.969
- 69.385
- 4.758
Hasan Huseyin admiri bilmiyon mu lan kral uyedir .Domph ve hasan huseyin kim ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasan Huseyin admiri bilmiyon mu lan kral uyedir .Domph ve hasan huseyin kim ya
Yalnız çok bariz şekilde gündeme göre şekil alıyor söyledikleri, kehanet veya geleceği tahmin iddiasında olan birinin görüşlerine gündem yön vermemeli. Mesele idlibken gündemi savaş/göç vs hatta 24 mart haftasına dikkat falan diyor idlib meselesi gündemdeyken, Rusya sinsi bir plan peşinde falan demiş 24 mart haftasını işaret etmiş peki gerçekte olan ne, gündem tamamen korona. Sonra bakıyoruz 24 mart haftasında yazdıklarına, ortada idlip/rusya vs ile ilgili tek bir satır yok.Ben yillardir takip ettigim icin,yanildigi bisey olmadi.ulkemiz için söylediği ise italya veya diger avrupa gibileri olmayacagi,az hasarla atlacagi idi ama tabi önlem alinmazsa ciddi sorunlar olur dedi.yine de daha ileri gitmez burda
Yalnız çok bariz şekilde gündeme göre şekil alıyor söyledikleri, kehanet veya geleceği tahmin iddiasında olan birinin görüşlerine gündem yön vermemeli. Mesele idlibken gündemi savaş/göç vs hatta 24 mart haftasına dikkat falan diyor idlib meselesi gündemdeyken, Rusya sinsi bir plan peşinde falan demiş 24 mart haftasını işaret etmiş peki gerçekte olan ne, gündem tamamen korona. Sonra bakıyoruz 24 mart haftasında yazdıklarına, ortada idlip/rusya vs ile ilgili tek bir satır yok.
Kronolojik olarak alt alta koyayım, tarihleri ve gündemi eşleştir ne demek istediğimi daha net anlarsın. Korona işi ciddiye bindikçe bunun görüşlerde değişmeye başlıyor.
Yalnız çok bariz şekilde gündeme şekil alıyor söyledikleri, kehanet veya geleceği tahmin iddiasında olan birinin görüşlerine gündem yön vermemeli. Mesele idlibken gündemi savaş/göç vs hatta 24 mart haftasına dikkat falan diyor idlib meselesi gündemdeyken, Rusya sinsi bir plan peşinde falan demiş 24 mart haftasını işaret etmiş peki gerçekte olan ne, gündem tamamen korona. Sonra bakıyoruz 24 mart haftasında yazdıklarına, ortada idlip/rusya vs ile ilgili tek bir satır yok.
Kronolojik olarak alt alta koyayım, tarihleri ve gündemi eşleştir ne demek istediğimi daha net anlarsın. Korona işi ciddiye bindikçe bunun görüşlerde değişmeye başlıyor.
Falci degil yahu, su marti bi atlatalim.nisan bi gelsin duruma bakarız,insallah dedikleri gibi iyiye giderLan ya.. Sergen'in adamı falcıymış. Ben de prof falan sanıyorum.
Allah cezanı versin Sergen. Bırak ya, gidiyorum.
antu'daki yozgatliyi mi cagirsak napsak, bi atraksiyon lazim. günler cok monoton gecmeye basladi. @Hakan Duz napiyon haci
Oncelikle o bir karma astrolog,kahin falan değil. Astroloji sadece bi öngörüdur ve uyarir seni.sen dikkate almazsan karman ve kader odetir bedelini,italyaya ve cine oldugu gibi.cin yedigi kurbagalarin,farelerin diyetini oduyo su an.yani oguzhan hoca sunu demis,bunu demis cok takilma.tabiki gundeme gore yorum yapacak,neticede sen olana bitene engel olacagina,daha da buyutecek sekilde kendini,ulkeni mahvediyosan astroloji ongoruleri de bi ise yaramaz.değişir yorumlar.astrolojide an haritası vardir,progres,solar return vs cok genis bi alan.mitoloji,matematik,tarih bicok sey iceriyo.va asla fal değil astroloji.ve umut vermeye gelince oguzhan hoca en son kisidir böyle durumlarda.gercekcidir.fazla derin konular,o yuzdrn yuzeysel degilde bigun bunu derin bi sekilde konusalim.ben yorumlari tasiyorum ama hani bi sekildr insanlar umitli olsun diye ki gökyüzü sonsuz ve ordaki hareketler bizi direkt bagliyo,yalan yok yanı
Kac milyon la onlarKonu dışı olucak ama ABD 100 bin vakayı geçmiş
En son 24u diyordun sonra var mi bir gelişme?Falci degil yahu, su marti bi atlatalim.nisan bi gelsin duruma bakarız,insallah dedikleri gibi iyiye gider
Emrah'ın has adamıydı, Kayserililerin yetiştirdiği özel bir ekiptendi. Forum ile ilgili kritik düzenlemeler yaptıktan sonra kayıplara karıştı tam bir görev adamıydı takdir falan beklemedi işini bitirdi ve gitti.Hasan Huseyin admiri bilmiyon mu lan kral uyedir .
Emrah'ın has adamıydı, Kayserililerin yetiştirdiği özel bir ekiptendi. Forum ile ilgili kritik düzenlemeler yaptıktan sonra kayıplara karıştı tam bir görev adamıydı takdir falan beklemedi işini bitirdi ve gitti.
Yatın uyuyun en az 7 saat uyku bağışıklığı güçlendirirmiş. Hem zinde kalkın ki test sayısının azlığı konusundaki mühim fikirlerimizi tekrar tekrar yazabilecek gücümüz olsun.