- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Türk futbolunun efsane file bekçilerinden Rüştü Reçber'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve hastaneye yatılıldığı açıklandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adama test yapıp eve yollamışlar sonuç bi kaç gine belli olacak demişler. Bu herif de koronaysam bulaştırayım diye damadını çağırmış. Sonucu da dün mü ne gelmiş pozitif çıkmış. Damadı kızı ve torunlarının ilk testi negatif şimdi ama karantinadalar evdeDevlet niye salmış bunları?
Terimde hic sorun kalmamis albayrakda ilacla tedavi oluyormusFatih hocam ila apo başkanın durumları nedir ? Yoğun bakımlık bir durum yoktur inşallah.

Ateş Kara elinizi sıcak suyla yıkamayın dememiş miydi hangisinin dediği doğru.
İki farklı yabancı haber okudum, biri sıcak soğuk farketmez yeterki her yeri ıslansın diyor elinizin, diğeri ise sıcak su soğuk sudan daha iyidir diyor. Yabancılarınkini doğru kabul edip sıcak suyla yıkamaya karar verdim an itibariyle, böyle ikilik olunca yabancılarınkini doğru kabul ederim bugüne kadar sorun yaşamadım.sıcak su ile yıkanmasını tavsiye etmiyoruz gözenekleri açıyor diyordu yanlış hatırlamıyorsam ama tam detayını bilmiyorum
Kim ne biliyor ki?Oda sıcaklığında yıkayın gitsin yav sıcak derken baya sıcak suyu kastetti heralde Ateş Kara
Kapma olarak değil de orada saklanır anlamında söylemişti yanılmıyorsam. Yani orada saklanıyor işte sende sonra elini gözüne ağzına falan götürüyorsun bulaşmış oluyor, ama tamamen fikir yürütme üzerine söylemiş gibi hani ne olur ne olmaz gibisinden. Ama işte sonra söylenilenin tam tersini okuyunca insanın motivasyonu bozuluyor neye inanacağını şaşırıyor, bu çok önemli bir şey değil oda sıcaklığında yıkarsın geçersin de başka konularda da çok oluyor bu , can sıkıcı..Kim ne biliyor ki?
Yüzümüzden bahsediyorlardı virüsün gireceği yol olarak. Ağı burun göz. Deri hiç bahsedilmedi.
Deriden kapıyorsak zaten 3 aya hepimiz ölürüz
Salla
30 bin ne demek yaw"Worldometer" internet sitesinde yer alan bilgiye göre, dünya genelinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 30 bin 299'a, vaka sayısı 650 bin 913'e ulaştı.