Fatih Kaçar
Parçalı Üye
- 9 Ağustos 2010
- 4.712
- 591
- 1.523
Ispanya:
6213 yeni vaka
589 ölü
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
6213 yeni vaka
589 ölü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ispanya:
6213 yeni vaka
589 ölü
son 4 gündeIspanya:
6213 yeni vaka
589 ölü
Maske ve eldivenle dolaşmak gerçekten de çok rahatsız edici bir durummuş. Dün ufak bir iş için dışarı çıktığımda deneyimledim. Sağlık çalışanlarına Allah kolaylık versin.
son 4 günde
8 bin vakalardan 6 binlere düştüler
900 ölülerden 500 'lere düştüler
Eldiven kullanımı pek tavsiye edilmiyor yav, bir yerden virüs eline bulaşırsa sonraki dokunduğun her yere bulaştırma ihtimaline karşı. O yüzden el teması çok az olmalı sanki eldiven kullanımında, biraz saçma geliyor kulağa ama.
Henüz erken saat 11‘de girdiler. Belki akşama kadar yükselir sayılar. Yani almanyada öyle oluyor. Sabah binle başlıyor akşama kadar 5bine çıkıyor
Bunlar 24 saatlik veriyi sabah paylaşıyorlardı yav, iki kez güncelleme yapan genelde ABD oluyor sadece. Belki dediğin gibi o yaklaşıma dönmüştür, sayıları daha düşük algılatmak için.
Sanırım onlar da bıraktı, günlük veriyor artık.
1 an sevinmiştimHenüz erken saat 11‘de girdiler. Belki akşama kadar yükselir sayılar. Yani almanyada öyle oluyor. Sabah binle başlıyor akşama kadar 5bine çıkıyor
Olabilir tam takip etmedim.
Almanya ve ABD gün içinde 5-6 kere güncelliyor sayıları inşallah diğerleri öyle değildir.
Ispanya:
6213 yeni vaka
589 ölü
Ne oldu la peakciler neredesiniz?
Peak felan hikaye, zamana yayıp aşısını bulmak için uğraşıyorlar.
Peak=aşısı piyasaya sürüldüğü gün.
O aşıyı olmamıza da gerek kalmayacak, çünkü o zamana kadar çoğu kişi virüsü yenmiş ya da ölmüş olacak.
Ben dün kendim için bir karar verdim.
14 gündür evdeyim, iki çocuk bir de dırdır var.
Artık evde durmayacağım.
O aşıyı da kesinlikle olmayacağım.
Öleceksek te ölelim.
Güzel bir hayat yaşadım yeter de artar da.
Gscimbom mobil
Adaşım kahvaltıyı yeni yaptık desem.Kahvaltıda yenge hanım terörü yaşamış gibisin