Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maske ve eldivenle dolaşmak gerçekten de çok rahatsız edici bir durummuş. Dün ufak bir iş için dışarı çıktığımda deneyimledim. Sağlık çalışanlarına Allah kolaylık versin.

Maske ve eldivenle dolaşmak gerçekten de çok rahatsız edici bir durummuş. Dün ufak bir iş için dışarı çıktığımda deneyimledim. Sağlık çalışanlarına Allah kolaylık versin.

Eldiven kullanımı pek tavsiye edilmiyor yav, bir yerden virüs eline bulaşırsa sonraki dokunduğun her yere bulaştırma ihtimaline karşı. O yüzden el teması çok az olmalı sanki eldiven kullanımında, biraz saçma geliyor kulağa ama.

Eldiven kullanımı pek tavsiye edilmiyor yav, bir yerden virüs eline bulaşırsa sonraki dokunduğun her yere bulaştırma ihtimaline karşı. O yüzden el teması çok az olmalı sanki eldiven kullanımında, biraz saçma geliyor kulağa ama.

ATM'de işim vardı, o nedenle taktım. Bir de eldiven varken elimi yüzüme götürmüyorum.

Henüz erken saat 11‘de girdiler. Belki akşama kadar yükselir sayılar. Yani almanyada öyle oluyor. Sabah binle başlıyor akşama kadar 5bine çıkıyor

Bunlar 24 saatlik veriyi sabah paylaşıyorlardı yav, iki kez güncelleme yapan genelde ABD oluyor sadece. Belki dediğin gibi o yaklaşıma dönmüştür, sayıları daha düşük algılatmak için.

Sanırım onlar da bıraktı, günlük veriyor artık.

Bunlar 24 saatlik veriyi sabah paylaşıyorlardı yav, iki kez güncelleme yapan genelde ABD oluyor sadece. Belki dediğin gibi o yaklaşıma dönmüştür, sayıları daha düşük algılatmak için.

Sanırım onlar da bıraktı, günlük veriyor artık.

Olabilir tam takip etmedim.
Almanya ve ABD gün içinde 5-6 kere güncelliyor sayıları inşallah diğerleri öyle değildir.

İspanya'da Kovid-19 salgınından hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 864 artarak 9 bin 53'e yükselirken, vaka sayısı 100 bini aştı.

Olabilir tam takip etmedim.
Almanya ve ABD gün içinde 5-6 kere güncelliyor sayıları inşallah diğerleri öyle değildir.

864 olarak açıklanmış yeni sayı. Ben ilk defa gördüm çift açıkladıklarını, belki dün gecedir 500lü sayılar.

İspanya muhabirimize soralım : @Ismail ARI

.
20200401_122742.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ispanya:

6213 yeni vaka
589 ölü

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bugun dunden fazla
Baz alinan saatler ispanyanin kendi sayimina gore bakildiginda dun 846 ile rekorken bugun 864 le yeni rekorunu kirdi

Italya gibi daha 900 lu rakamlari gorecegi konusuluyor
Toplam ölüm salı - 8189
Çarşamba -9053

@Keramettin TANRIVERDİ

JJ | MP

diyanet'ten yapılan açıklamada, "zekatların bu günlerde ulusal düzeyde başlatılan dayanışma kampanyaları vasıtasıyla toplanıp hak sahiplerine ulaştırılması caizdir" denildi.

Belediyelerin yaptiklari caiz degil mi yani?

Ne oldu la peakciler neredesiniz?

Peak felan hikaye, zamana yayıp aşısını bulmak için uğraşıyorlar.
Peak=aşısı piyasaya sürüldüğü gün.

O aşıyı olmamıza da gerek kalmayacak, çünkü o zamana kadar çoğu kişi virüsü yenmiş ya da ölmüş olacak.

Ben dün kendim için bir karar verdim.
14 gündür evdeyim, iki çocuk bir de dırdır var.
Artık evde durmayacağım.
O aşıyı da kesinlikle olmayacağım.

Öleceksek te ölelim.
Güzel bir hayat yaşadım yeter de artar da.

Gscimbom mobil

Bizim insanımız coronadan avrupaya göre daha az ölecektir.
Ama dolar uçtu gidiyor bizde açlıktan öleceğiz
Allah sonumuzu hayretsin

Ne oldu la peakciler neredesiniz?

Peak felan hikaye, zamana yayıp aşısını bulmak için uğraşıyorlar.
Peak=aşısı piyasaya sürüldüğü gün.

O aşıyı olmamıza da gerek kalmayacak, çünkü o zamana kadar çoğu kişi virüsü yenmiş ya da ölmüş olacak.

Ben dün kendim için bir karar verdim.
14 gündür evdeyim, iki çocuk bir de dırdır var.
Artık evde durmayacağım.
O aşıyı da kesinlikle olmayacağım.

Öleceksek te ölelim.
Güzel bir hayat yaşadım yeter de artar da.

Gscimbom mobil

Kahvaltıda yenge hanım terörü yaşamış gibisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt