Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gündemi takip edemedim arabam bozuldu onunla uğraşıp durdum.

Yasak olayını özetleyebilir mi birisi.

sent via GSC

Her pandemide hastaligin ne derecede tesirli oldugunu olcmek icin bir birim kullanilir (R naught - R0). Normal sartlarda bu hastalik icin R0 = 2.5

Yani 1 corona hastası ortalama 2.5 kisiye hastaligi yayabiliyor. Hollanda R0 son modellere gore 1in altina dustu. Bu demek oluyorki bu salgin zamanla gucunu kaybedip tamamen silinecek buralarda.

Turkiyede ise bu R0 sayısı kac? Dun 16 falan diye duydum ve kulaklarima inanamadim. Umarim yanlis anlamisimdir.
16 rakamı sadece İstanbul için soylendi diğer iller için rakam verilmedi
Lakin hollandayla kıyas yanlış İstanbul 20milyonluk şehir Hollanda 15 milyon ülke

EUs83EdWkAY5Gc2

İtalya'da günlük vaka sayısı 5 binin altına inmiş; 4585

Sevindirici.

Gündemi takip edemedim arabam bozuldu onunla uğraşıp durdum.

Yasak olayını özetleyebilir mi birisi.

sent via GSC
Tedarik araçları hariç(onların da irsaliyesi olması lazım mal taşıdığına dair) 30 büyükşehire giriş çıkış yasaklandı toplu taşıma, özel araç, bisiklet, yaya vs.

Her şeyi taksit taksit yaptığımıza göre Istanbul'u da ilçe ilçe kapatacaklar herhalde 2 aya tam karantina gelir.

Türk Hava Yolları, iç hatlarda 14 büyük şehire yapılan kısıtlı sayıdaki seferleri 20 Nisan tarihine kadar iptal etti.

Tedarik araçları hariç(onların da irsaliyesi olması lazım mal taşıdığına dair) 30 büyükşehire giriş çıkış yasaklandı toplu taşıma, özel araç, bisiklet, yaya vs.

Her şeyi taksit taksit yaptığımıza göre Istanbul'u da ilçe ilçe kapatacaklar herhalde 2 aya tam karantina gelir.
Şimdi benim şirketim yapı kimyasalları üretiyor. Bunlara irsaliye kestiği sürece dağıtımını yapabilir mi oluyor bu?

Şimdi benim şirketim yapı kimyasalları üretiyor. Bunlara irsaliye kestiği sürece dağıtımını yapabilir mi oluyor bu?
Yapabilir. Şehirlerde teslimat lokasyonları dışında durmak ya da konaklamak yasak diye biliyorum. Transit geçişlerde de bir şey sormayacaklarmış şimdilik yani şehir giriş çıkışlarında olur sadece kontrol muht.

Vasfişe ve serkan abiye gidemeyecem mi ben simdi👱‍♂️ vasfis ilen top oynuyoduk bahcelerinde,sonra da alfredo fetuchini yiyoduk.serkan abi de sarper aphiyi anlatiyodu 5 çayında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt