Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.055
- 36.547
- 2.773
@Emre Bari CASI TOTALI burada o gün yapılan test sayısı mı oluyor?
günlük vaka yok tabloda
o ifadede total cases toplam vaka yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emre Bari CASI TOTALI burada o gün yapılan test sayısı mı oluyor?
Mesele fazla vaka çıkması değil, mesele hala sirkülasyonun devam etmesi ve vaka sayılarının düşme eğilimi gösterme umudu vermemesi.
Şehirleri karantinaya alan önlem, milleti yollara döküyorsa burda bir yanlış var.
Maddi kaybı cezalar ile telafi etmeye çalışıyorlar
Memnun kaldıysan ben de sipariş vericem.Adama yazdım, ödemeyi ibandan yaptım (Whatsappten konuştuk),
adam pazartesi kargoya vermek yerine, para da pazartesi hesabına geçecek olmasına rağmen, bugün kendisi arabayla getirdi maskeleri.
arkadaşlarıma önermemi ister misiniz dedim, amacım forumdakilere yardım etmek, yorum yazarsanız makbule geçer dedi, üyeliğe sizin attığınız linki görünce başvurmuştum bugün, teşekkür edebilmek için aktivasyonu bekliyorum.
ürün klasik maske de olsa(beklentim zaten bu yöndeydi), hizmetin böylesini görmedim cidden. gelen maskeleri de 5er 5er dağıtıyorum şimdi etrafta ihtiyacı olanlara
Ekli dosyayı görüntüle 76868
Ekli dosyayı görüntüle 76867
Memnun kaldıysan ben de sipariş vericem.
SEX
DEATH RATE
confirmed casesDEATH RATE
all cases
Male
4.7%
2.8%
Female
2.8%
1.7%
Evet farkındayım, amaç da kısa süreli çıkmalarda kullanıp atmak zaten.Hocam o maske virüsten korumaz, bunu bilerek aldım ben, kendi yarım yüz maskem var.
Ama ihtiyacı olanlara, hiçbir şeyden iyidir diye aldım. Klasik doktor maskelerine benziyor, dikişi falan güzel ama takarken mesela içinden üfleyerek mum söndürebildim.
Yani koruması için çok güvenmem, ama piyasadakilerden kötü değil ve fiyatına göre kesinlikle daha cost efficient.
maskenin lastiği vs de güzel, esniyor, ama elemanın amacı forumdakilere yardım etmekmiş, üyeliğiniz yoksa en azından başvurup aktivasyon bekliyorum falan diyebilirsin.
Son kere tekrarlayayım, virüsten korumaz, kapalı yerlerde en azından
Düğmeci olanlar az ölüyormuş. Yine şanslısın lan.sex yaparken ölenler mi bunlar kmki
ben düğmeci değilim olm. yakında evli barklı bir sap olacam. lakin bu konuda senin için endişenmiştim 1 ara. hatunsuzluktan tercih değiştirecek duruma gelmeye yakındın. konuşturma beni şimdiDüğmeci olanlar az ölüyormuş. Yine şanslısın lan.

Ne alaka?Maddi kaybı cezalar ile telafi etmeye çalışıyorlar