Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
In a conference call with major league sports commissioners on Saturday, President Donald Trump said he believes the NFL season should start on time in September, sources familiar with the call told ESPN.

Trump also said he hopes to have fans back in stadiums and arenas by August and September, sources said, though it is currently unclear if medical experts find that to be a realistic timeline amid the current coronavirus pandemic.

Toplam vakada ilk 20 de yer alan ülkelerden bugün en az vaka açıklayan ülke Güney Kore oldu
İzolasyon ve vaka kontrolünde kesinlikle Kore'yi örnek almalıyız
Tedavide ise Çin den tavsiye almalıyız

1586026829700.webp

2 nisana göre test sayıları

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yurt dışında yeni tip koronavirüsten hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının sayısının 156'ya ulaştığını açıkladı

Mesele fazla vaka çıkması değil, mesele hala sirkülasyonun devam etmesi ve vaka sayılarının düşme eğilimi gösterme umudu vermemesi.

Şehirleri karantinaya alan önlem, milleti yollara döküyorsa burda bir yanlış var.

Şu an normal olarak ufak belirti gösteren herkes test yaptırmaya gidiyor, benim etrafımda ya nolacaq diyen insanlar bile baya korktu. Dünyada şu an korona diye bişeyin varlığı bilinmeseydi bunların çoğu normal hayatına devam edip bazısı hafif bazısı ağır durumu geçirecekti. Ben olayı hafife almıyorum ama rakamlar çok yanıltıcı aga burada bilmiş bilmiş konuşmanın durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz demenin anlamı yok.

Eğer İstanbul harici şehirleri kontrolde tutabilirlerse; bütün kaynaklarıyla İstanbul'a odaklanıp bu işi az zararla atlatabiliriz. Önemli olan İstanbul haricini ilk etapta kontrole alabilmek.

*ABD'de yapılan test sayısı 1.5milyonu aşmış durumda
toplam vaka : 302.819
toplam ölüm: 8.237
*Test sayısında ABD'yi 918 bin testle Almanya takip ediyor
Almanya'da toplam vaka : 95.637
toplam ölüm: 1.395

Test sayısını daha da artırmak lazım
Ne kadar çok test o kadar kontrol

Burada vakaları nispeten az olan G.Kore, Kanada , Rusya gibi ülkelere bakarsak ne kadar çok test yaptıklarını görebiliriz.

Adama yazdım, ödemeyi ibandan yaptım (Whatsappten konuştuk),

adam pazartesi kargoya vermek yerine, para da pazartesi hesabına geçecek olmasına rağmen, bugün kendisi arabayla getirdi maskeleri.

arkadaşlarıma önermemi ister misiniz dedim, amacım forumdakilere yardım etmek, yorum yazarsanız makbule geçer dedi, üyeliğe sizin attığınız linki görünce başvurmuştum bugün, teşekkür edebilmek için aktivasyonu bekliyorum.

ürün klasik maske de olsa(beklentim zaten bu yöndeydi), hizmetin böylesini görmedim cidden. gelen maskeleri de 5er 5er dağıtıyorum şimdi etrafta ihtiyacı olanlara

Ekli dosyayı görüntüle 76868

Ekli dosyayı görüntüle 76867
Memnun kaldıysan ben de sipariş vericem.

Verileri en güncel paylaşan ülke ABD
sürekli verileri yeniliyorlar ya da vakayı birden artırmak istemiyorlar

Memnun kaldıysan ben de sipariş vericem.

Hocam o maske virüsten korumaz, bunu bilerek aldım ben, kendi yarım yüz maskem var.

Ama ihtiyacı olanlara, hiçbir şeyden iyidir diye aldım. Klasik doktor maskelerine benziyor, dikişi falan güzel ama takarken mesela içinden üfleyerek mum söndürebildim.

Yani koruması için çok güvenmem, ama piyasadakilerden kötü değil ve fiyatına göre kesinlikle daha cost efficient.

maskenin lastiği vs de güzel, esniyor, ama elemanın amacı forumdakilere yardım etmekmiş, üyeliğiniz yoksa en azından başvurup aktivasyon bekliyorum falan diyebilirsin.

Son kere tekrarlayayım, virüsten korumaz, kapalı yerlerde en azından

Hocam o maske virüsten korumaz, bunu bilerek aldım ben, kendi yarım yüz maskem var.

Ama ihtiyacı olanlara, hiçbir şeyden iyidir diye aldım. Klasik doktor maskelerine benziyor, dikişi falan güzel ama takarken mesela içinden üfleyerek mum söndürebildim.

Yani koruması için çok güvenmem, ama piyasadakilerden kötü değil ve fiyatına göre kesinlikle daha cost efficient.

maskenin lastiği vs de güzel, esniyor, ama elemanın amacı forumdakilere yardım etmekmiş, üyeliğiniz yoksa en azından başvurup aktivasyon bekliyorum falan diyebilirsin.

Son kere tekrarlayayım, virüsten korumaz, kapalı yerlerde en azından
Evet farkındayım, amaç da kısa süreli çıkmalarda kullanıp atmak zaten.

Teşekkürler.

Düğmeci olanlar az ölüyormuş. Yine şanslısın lan.
ben düğmeci değilim olm. yakında evli barklı bir sap olacam. lakin bu konuda senin için endişenmiştim 1 ara. hatunsuzluktan tercih değiştirecek duruma gelmeye yakındın. konuşturma beni şimdi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt