Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.380
- 24.472
- 3.093
Bütün doc lar proflar hasta olmayan maske takmasın demiyor muydu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Danimarka
Evde spor yapmak lazim ahbap canli yayin acip infolari paylas bizlerlelol. Türkiyede olsan ne yapazan acaba.
Dolar 10'ları görecek dedikten sonra 5.20'ye kadar inmesi kadar efsane bir tespit.Üstat salgın hastalıklar geri kalmış ülkelerde ekseriyetle baş gösterir. Misal batıda artık gözükmüyor çünkü ilerlediler. Misal veba batıda yaygın idi zira gerilerdi o zaman... Müreffeh olanın görece daha hijyenik olmasında şaşıracak ne var ki?

Bu saatte malafat-ul şakşakiye için ayakta olduğunu düşünüyorum.Evde spor yapmak lazim ahbap canli yayin acip infolari paylas bizlerle
5.30 ken dolar almam ile ilgili hislerin?Dolar 10'ları görecek dedikten sonra 5.20'ye kadar inmesi kadar efsane bir tespit.![]()
![]()
Keramettin bu başlıkta konu dışı konuşanların peşinde diye bir duyum aldım, ibreti alem için seni sallandıracaklar diye korkuyorum gel bu sevdadan vazgeç genel sohbete doğru yol al. Üst düzey şakalarından komikliklerinden mahrum kalmak istemeyiz bu zor karantina günlerinde.Evde spor yapmak lazim ahbap canli yayin acip infolari paylas bizlerle
Gun ozetimi paylastim dun ,bu saatler caps bileme saatleri programimi aksatmamBu saatte malafat-ul şakşakiye için ayakta olduğunu düşünüyorum.
Keramettin pesimi birakti yav ismimi revize edipKeramettin bu başlıkta konu dışı konuşanların peşinde diye bir duyum aldım, ibreti alem için seni sallandıracaklar diye korkuyorum gel bu sevdadan vazgeç genel sohbete doğru yol al. Üst düzey şakalarından, komikliklerinden mahrum kalmak istemeyiz bu zor karantina günlerinde.
Dolar 10'ları görecek dedikten sonra 5.20'ye kadar inmesi kadar efsane bir tespit.![]()
![]()
İsmail Demiştim EnverÜstad bize ne tüyolar verdi değerlendirmedik yahu
ben özledim aslında kendisinihazır mısınDolar 10'ları görecek dedikten sonra 5.20'ye kadar inmesi kadar efsane bir tespit.![]()
![]()
Ben diyorum ki bu adamlar artık gidiyor bir daha geri gelmemek üzere bunlar giderken bayrama kadar dolar 10 tlyi aşarsa ve borsa 50.000in altını görürse ve hükümet dolar karşıtı önlemler alırsa bugün Erdoğanın dediği gibi dış ticarette dolardan milli paralara geçilirse yuan, euro gibi
Yazdım üstat yabancılar çıkana kadar 10-11 tl olur bayrama kadar bayramdan sonra da sert düşüşlerle panikler 6 tlden 5 tlden girenler zarar eder ellerinde patlar
@Uğur Güzel cok ocak söndürdün ustad. Dusecek diyorsun fırliyor, 10 olacak diyorsun 5e dogru yol aliyor.
@Uğur Üstad sayesinde intiharin esigindeyim. Secimden sonra 3.50 olacak dedi secimden once butun dovizi bozduk. Ha duser ha duser diye bekleye bekleye dolar 7 seviyesine cikti. Sonra ugur bey 10 olacak diyince bari bu sefer firsati kacirmayalim diyip gozumu karartip 7den dolar aldim. Ve gelinen noktada dolar 6 tl. Bunca yilin emegi, cocuklarimin rızki pul olup gitti. Ne yapacam bilmiyorum.
Kardeşim ben yükselecek derken de hızlı düşecek diyordum sonuçta bayramdan önce dolardan çıkın dedim 50 defa yabancı fonlara aldanmayın dedim hedef göstertmekten vazgeç allah var hemen her posta gerekçesiyle birlikte yazıyorum...Düşecek derken de siyasi bakıyordum...
Bir kere de millet zorlamadan bilemedim de yahu
Vallahi insaf
Yürü git 3.5 olacak demedim kuvvetle muhtemel 4 olur dedim İktidar seçimi alır dedim daha sonra da dolar yükselse bile bayramdan sonra yabancılar kaçmış olur siz ortada kalırsınız en geç cumaya kadar dolarlarınızı satın dedim önce zirve yapıp sonra hızlı düşecek dedim YTD yaz diyen de sen değil miydin? Sen benim tavsiyeme uyduysan kafamı keserim nokta net
Yahu UG bazen sivamak icin insanlari aptal yerine koyuyorsun da anlasilmiyor mu saniyorsun ?
Yorum ozgurdur ama bu tutum milletle alay etmeye giriyor
Bir insan dolar 6,50-7,00 arasindayken 10 olup oradan 5 e inecek derse , hangisi onceliklidir ?
Senin benim lafimla elbet insanlar yatirim yapmaz ve yapmamali ama onun uzerinden gidersek , 7 lira iken insanlar 5 e inecek demene gore dolarini mi satar , yoksa "madem once 10 olacakmis" diyip alim mi yapar ?
Inancin varsa senden rica ediyorum tekrar , her yorumu yap ama milleti salak yerine koyma , bilemedim de gec
10-11i vurunca satarsin dedin ustad, bayramdan sonra da duser dedin evet. Lakin ne 10-11i vurdu ne de dusmek icin bayrami bekledi. Mesajlarin duruyor lakin arayip bulacak takatim yok, ailecek perisan haldeyiz.
hazır mısın

sbnin tepkiler nasıl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yanılmışım dememek için harcadığı çabadan elektrik üretilir yemin ediyorum. Üstadı seviyoruz, bu sefer döndüğünde kalıcı olur umarım. Okuyorsa kendisine sevgilerimi yolluyorum.
Edit. Adamsın bu arada kardeşim eksik olma.

Efsane. Genelde 2011-2014 arası çok övülür forumun ama o dönemde baya efsaneydi benim için.sbnin tepkiler nasıl![]()
6 7 aylık entresan 1 zaman dilimi varEfsane. Genelde 2011-2014 arası çok övülür forumun ama o dönemde baya efsaneydi benim için.