- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
halen dışarı cıkıyorsanız e yuh artık sizede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürekli 2 3 hafta diyorlar farkettiniz mi. 2 hafta önce de 2 3 hafta diyorlardı.Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, koronavirüs salgınına yönelik merak edilenleri YouTube hesabı üzerinden cevapladı.
“Bu süreç ne kadar devam edecek?” şeklindeki soruya dikkat çeken bir cevap veren Özlü, yurttaşlara önemli tavsiyelerde bulundu.
Özlü, “Bu tür zaman vermek hoş olmuyor insanların bu konuyla ilgili sabrını tüketmemek açısından. Biz şu anda en yoğun olduğumuz noktaya odaklanmak zorundayız. İki üç haftalık süreç çok önemli. Evden çıkmayalım. Çin'de 2 ayda düşüş gözlendi. Türkiye o aşamaya gelmedi, yükselme dönemindeyiz. Bizde hızlı bir artış olduğu görülüyor. Alınan yeni önlemler faydalı olabilir. Uzun süre evde kalmaya hazır olun. Bu süreç biraz uzayabilir. Evde mutlu olmaya çalışın” dedi.
Ulan madem yükseliyor, madem riskli dönemdeyiz. şu 2-3 hafta sokağa çıkma yasağı uygulasanıza. lanet olsun sizin üretiminize
Sana birisi yaz sonuna kadar evdesin, okullar açılmayacak, mangal olmayacak, eğlence yok vs dese, sen de isyan bayrağını çekip sokaklara çıkarsın.Sürekli 2 3 hafta diyorlar farkettiniz mi. 2 hafta önce de 2 3 hafta diyorlardı.
GSCimbom Mobile App
Sürekli 2 3 hafta diyorlar farkettiniz mi. 2 hafta önce de 2 3 hafta diyorlardı.
GSCimbom Mobile App
tüüüü senin Berke.@Emrah Duvar
![]()
Seks işçilerine 65 bin liralık yardım yapıyorlar
Seks işçilerine 65 bin liralık yardım yapıyorlar Almanya’da "sosyal mesafe kuralı" nedeniyle seks işçiliği yasaklandı. Kayıtlı 32 bin 800 seks işçisi hem iş yerlerine gidemiyor hem de "Home office" şansı olmadığı için çalışamıyor. Bu nedenle seks işçileri 9 bin Euro (yaklaşık 65 bin lira) acil...www.sozcu.com.tr
Berkeee. Lan kendi kendinle konuşmak sağlıklı bir durum değil. Elimizin altında pskiyatrist var @Ibrahim Özverenİnsanlar kafayı yemiş yavaştan.
Az önce bir arkadaş aradı. Kanka en son 1 hafta önce duş aldım odam ahır gibi kokuyor dedi.
Akıllı insan kalmayacak
Berkeee. Lan kendi kendinle konuşmak sağlıklı bir durum değil. Elimizin altında pskiyatrist var @Ibrahim Özveren
Berkeee. Lan kendi kendinle konuşmak sağlıklı bir durum değil. Elimizin altında pskiyatrist var @Ibrahim Özveren
Lan ben normalim normal.Bir şef gümüş kıvrım sözü der ki:
Abi modern tıp GSCnin psikiyatrik seviyesini çözebilecek birikime suan icin daha ulasamadigini uzuntuyle belirtmem gerek.