- 1 Ağustos 2014
- 63.851
- 75.054
- 4.338
Sağlık Bakanı Koca: "(İyileşip tekrar virüs bulaşan hasta) Şu ana kadar olmadı."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu ondan önceki soruların en az yarısı aptalca. Sen de iletişimcisin; mal mı lan bunlar yoksa herkes gazetici mi oluyor artık?O soruyu gazeteci sormadı. AA denen oluşumun ücretli çalışanı. Gazeteci değil.
yuooIstifa ettin mi lan
Ülkelerin IQ sıralaması çıkıyor.Bugün ki vaka artış sayısı usa, united kingdom ardından 3. sıradayız
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sg cik işten olm. 2-3 hafta evde otur. Ya da anneyle ayni evde kalma.
Yahu ondan önceki soruların en az yarısı aptalca. Sen de iletişimcisin; mal mı lan bunlar yoksa herkes gazetici mi oluyor artık?
Akıl verme para ver davar.Sg cik işten olm. 2-3 hafta evde otur. Ya da anneyle ayni evde kalma.
Y verecem agzina layik. SeversinAkıl verme para ver davar.
Lan sen demiyorsun diye onların gazeticilik görevi yapmadığı anlamına mı geliyor? Sen bir tuhaf oldun bu süreçte.Emrah okuduğunu anlamıyor musun! Ben onlar gazeteci demiyorum ücretli çalışan çoğu. Gazetecilik yapmıyorlar. Herkes bir tuhaf olmuş.
kardeşimden gelen her şey kabulüm. Herkes kendisinde olmayanı vermeyi severY verecem agzina layik. Seversin
Yav söz meclisten dışarı ama sözelden 300 500k yapıp giriyor çoğu. Sorunun cevabı burada gizli.Lan sen demiyorsun diye onların gazeticilik görevi yapmadığı anlamına mı geliyor? Sen bir tuhaf oldun bu süreçte.
Sende olmayanı veriyorum sana. Paylasima acik biriyim bilirsin kardesim. Ac agzini bakayımkardeşimden gelen her şey kabulüm. Herkes kendisinde olmayanı vermeyi sever
Bizde eğri yukselmeden bu şekilde mi eğilime geçecek acaba var mı bu şekilde ülke
İletişim fakültesi eğitimi diğer sosyal bilimlerden gerçekten farklı. Sen bir psikologu inşaat mühendisliği yaptırır mısın?Yav söz meclisten dışarı ama sözelden 300 500k yapıp giriyor çoğu. Sorunun cevabı burada gizli.
Şimdi ikimizin de ağzına verecekler; devam ettireyim mi?Sende olmayanı veriyorum sana. Paylasima acik biriyim bilirsin kardesim. Ac agzini bakayım
Ustaca bir öngörü, nasıl tahmin ettin yav
politikacıları yalamayı bırakalım11-A sınıfından dediği adam aldığı eğitimin zekatını bile verse sana kendine gelirsin.
Adamdan ne bekleniyor anlamıyorum.