Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.089
- 102.205
- 5.238
Almanya olmasa Avrupa'nın Afrika ülkelerinden kalır yanı yokmuş.Amerika, o.dogu, biz falan beklenen seyler de avrupayi adam sanardik ama illuzyonmus. Ustun ırk almanlar hariç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanya olmasa Avrupa'nın Afrika ülkelerinden kalır yanı yokmuş.Amerika, o.dogu, biz falan beklenen seyler de avrupayi adam sanardik ama illuzyonmus. Ustun ırk almanlar hariç.
Başlangıcından sonuna kadar sadece sağlık bakanı bir şeyler yapmaya çalıştı.Abi dünkü görüntülere benzer şeyler Avrupa'da da yaşanmadı mı? Şimdi tamam Türk insanı cahildir, eğitim seviyesi yüksek değil, her şeyi geçtim kibarlığı ve mütevazi olmayı bile zayıflık olarak görür ama dünkü izdiham görüntüleri sadece bizim ülkemizde yaşanmadı. İtalya'da, Fransa'da marketler talan edildi. Amerika'da tuvalet kağıdı kavgası yapıldı. Dünkü vaziyetin baş sorumlusu; kararı son dakika açıklayan hükümet ama herkes sokağa çıkan insanları yerden yere vuruyor. Bazıları da sanırım tükürdüğünü yalamak istemiyor. Süreci iyi yönetiyorlHükümear dedikleri için sonuna kadar bu fikirlerinin arkasındalar.
Sorunun cevabi ilk cümlende sakliAbi dünkü görüntülere benzer şeyler Avrupa'da da yaşanmadı mı? Şimdi tamam Türk insanı cahildir, eğitim seviyesi yüksek değil, her şeyi geçtim kibarlığı ve mütevazi olmayı bile zayıflık olarak görür ama dünkü izdiham görüntüleri sadece bizim ülkemizde yaşanmadı. İtalya'da, Fransa'da marketler talan edildi. Amerika'da tuvalet kağıdı kavgası yapıldı. Dünkü vaziyetin baş sorumlusu; kararı son dakika açıklayan hükümet ama herkes sokağa çıkan insanları yerden yere vuruyor. Bazıları da sanırım tükürdüğünü yalamak istemiyor. Süreci iyi yönetiyorlar dedikleri için sonuna kadar bu fikirlerinin arkasındalar.
Avrupa'nın tek numarası sömürge ABD bunların yanında olmasaydı Almanya içlerinden geçseydi o zaman Avrupa zaten olmazdı da dua etsinler Abd'ye.Almanya olmasa Avrupa'nın Afrika ülkelerinden kalır yanı yokmuş.
Valla çıkma ihtimali hiç de az değil. Bir önceki celp döneminde yedek subay ve komando yazmamasına rağmen pek çok kişiye çıktı. Sen nolur nolmaz planlarını ona göre yap.
Başlangıcından sonuna kadar sadece sağlık bakanı bir şeyler yapmaya çalıştı.
İçişleri, mahalle abisi gibi bakanlık yapıyor,
ekonomi, adam piyasada yok en çok paraya ihtiyaç olan zamanda,
baştaki hediye gönderiyor.
Sorunun cevabi ilk cümlende sakli
Hepsi avrupada yasandi, belki bu kadar degil ama...ve bunun sonucu tüm ülkeler icin agir oldu
Biz bunlari görmemize ragmen aynisini hatta daha fazlasini yaptik...
Onlarin yaptigi hata bizimkilerin yaptigi ahmaklik
abim 10 tane aldı gidipSabah size de ekmek getirdiler mi? Sabah 9 gibi geldiler ekmek lazım mı diye.
Burda apartman apartman geziyor fırın aracı. Taze ekmeğine Nutella sürebilmene sevindim sergo.abim 10 tane aldı gidip
ben ekmek tüketmiyorum,fındık ilen yiyorumBurda apartman apartman geziyor fırın aracı. Taze ekmeğine Nutella sürebilmene sevindim sergo.
Lan 10 senedir forumdayım sen nasıl bir manyaksın çözemedimben ekmek tüketmiyorum,fındık ilen yiyorum
benzemem ben kimseye abi....baska bi değişiğim benLan 10 senedir forumdayım sen nasıl bir manyaksın çözemedim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasıl bir mahallede yaşıyorsun abi. Bütün uygulamalar ilk sende oluyor. Fırından yeni geliyorum benSabah size de ekmek getirdiler mi? Sabah 9 gibi geldiler ekmek lazım mı diye.
Genetik bilimciden koronavirüs açıklaması: Virüsün atası ABD
Bilim insanları, bir ilk olarak dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına ilişkin geçtiğimiz hafta gen dizilimini tamamen çözmeyi başardığını duyurdu. Salgının genetik özellikleri ile ilgili bir açıklama da İngiliz genetik bilimci Peter Forster'den geldi. Forster, dünya genelinden elde edilen 160 koronavirüs genetik şifresinin incelendiği ve A tipi koronavirüsün ABD ve Avustralya’daki hastalarda görüldüğü açıkladı.
İngiliz genetik bilimci Peter Forster'ın ABD'li Ulusal Bilim Akademisi (PNAS) yayınlanan araştırmasında koronavirüsün gen haritası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çin medyasının haberine göre, Genetik bilimci Peter Foster, A tipi virüsün, koronavirüsün atası sayılan ve yarasalardan gelen bir virüs olduğunu tespit ettiklerini kaydetti. Foster'in A tipi koronavirüse ABD’de rastlandığını ve Çin’de görülen koronavirüsün ise mutasyona uğrayan B tipi olduğunu ileri sürdü.
"KORONAVİRÜSÜN ATASI ABD"
Genetik bilimci Peter Forster’ın açıklamalarına dayandırılan haberde, dünya genelinden elde edilen 160 koronavirüs genetik şifresinin incelendiği, virüsün atası sayılan ve yarasalarda görülen A tipi koronavirüsün ABD ve Avustralya’daki hastalarda görüldüğü ifade edildi. Çin’in Vuhan kentinde görülen vakalarda ise mutasyona uğramış B tipi virüs olduğu ileri sürüldü. Diğer bir koronavirüs mutasyonu olan C tipi virüse ise Avrupa’da rastlandığı ifade edildi.
(DHA)
Buradan da anlaşıldığına göre bu virüs işi doğal olarak dünyaya yayıldı olayının YALAN olduğunun göstergesi
afrika kalkinma bankasina milyarlari gönderiyorlarYa arkadaş sanki ülkeye hiç para girdisi yokmuş gibi hãlã hangi parayla diyorsunuz açın bakın sayıştay raporlarına sadece vergilerden kaç para toplanmış.
O benim de dikkatimi çekti sistem kusursuz işliyorNasıl bir mahallede yaşıyorsun abi. Bütün uygulamalar ilk sende oluyor. Fırından yeni geliyorum ben![]()
afrika kalkinma bankasina milyarlari gönderiyorlar