Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi dünkü görüntülere benzer şeyler Avrupa'da da yaşanmadı mı? Şimdi tamam Türk insanı cahildir, eğitim seviyesi yüksek değil, her şeyi geçtim kibarlığı ve mütevazi olmayı bile zayıflık olarak görür ama dünkü izdiham görüntüleri sadece bizim ülkemizde yaşanmadı. İtalya'da, Fransa'da marketler talan edildi. Amerika'da tuvalet kağıdı kavgası yapıldı. Dünkü vaziyetin baş sorumlusu; kararı son dakika açıklayan hükümet ama herkes sokağa çıkan insanları yerden yere vuruyor. Bazıları da sanırım tükürdüğünü yalamak istemiyor. Süreci iyi yönetiyorlHükümear dedikleri için sonuna kadar bu fikirlerinin arkasındalar.
Başlangıcından sonuna kadar sadece sağlık bakanı bir şeyler yapmaya çalıştı.
İçişleri, mahalle abisi gibi bakanlık yapıyor,
ekonomi, adam piyasada yok en çok paraya ihtiyaç olan zamanda,
baştaki hediye gönderiyor.

Abi dünkü görüntülere benzer şeyler Avrupa'da da yaşanmadı mı? Şimdi tamam Türk insanı cahildir, eğitim seviyesi yüksek değil, her şeyi geçtim kibarlığı ve mütevazi olmayı bile zayıflık olarak görür ama dünkü izdiham görüntüleri sadece bizim ülkemizde yaşanmadı. İtalya'da, Fransa'da marketler talan edildi. Amerika'da tuvalet kağıdı kavgası yapıldı. Dünkü vaziyetin baş sorumlusu; kararı son dakika açıklayan hükümet ama herkes sokağa çıkan insanları yerden yere vuruyor. Bazıları da sanırım tükürdüğünü yalamak istemiyor. Süreci iyi yönetiyorlar dedikleri için sonuna kadar bu fikirlerinin arkasındalar.
Sorunun cevabi ilk cümlende sakli
Hepsi avrupada yasandi, belki bu kadar degil ama...ve bunun sonucu tüm ülkeler icin agir oldu
Biz bunlari görmemize ragmen aynisini hatta daha fazlasini yaptik...
Onlarin yaptigi hata bizimkilerin yaptigi ahmaklik

Valla çıkma ihtimali hiç de az değil. Bir önceki celp döneminde yedek subay ve komando yazmamasına rağmen pek çok kişiye çıktı. Sen nolur nolmaz planlarını ona göre yap.

Eyvallah abi çıkarsa benim için daha iyi. Ben zaten 1 yıl yapmak istiyordum, aile istediği için başvuru yapmadım.

Başlangıcından sonuna kadar sadece sağlık bakanı bir şeyler yapmaya çalıştı.
İçişleri, mahalle abisi gibi bakanlık yapıyor,
ekonomi, adam piyasada yok en çok paraya ihtiyaç olan zamanda,
baştaki hediye gönderiyor.

Söylenecek o kadar çok şey var ki. Bunları rahatlıkla bile dile getirmekten çekinir olduk.

Sorunun cevabi ilk cümlende sakli
Hepsi avrupada yasandi, belki bu kadar degil ama...ve bunun sonucu tüm ülkeler icin agir oldu
Biz bunlari görmemize ragmen aynisini hatta daha fazlasini yaptik...
Onlarin yaptigi hata bizimkilerin yaptigi ahmaklik

İşte tamam ben de diyorum ki en başta bunu başımızdakilerin düşünmesi gerekiyordu. Kararı 3-4 gün önce açıklasaydılar hani yine belki bu kadar olmasa da yine izdiham olurdu ama en azından top hükümetten çıkmış olurdu. O zaman derdik ki; 'hükümet 4 gün önce açıkladı, insanlar son gün marketleri talan ettiler. Bu kadar da sorumsuzluk olmaz.'

Genetik bilimciden koronavirüs açıklaması: Virüsün atası ABD

Bilim insanları, bir ilk olarak dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına ilişkin geçtiğimiz hafta gen dizilimini tamamen çözmeyi başardığını duyurdu. Salgının genetik özellikleri ile ilgili bir açıklama da İngiliz genetik bilimci Peter Forster'den geldi. Forster, dünya genelinden elde edilen 160 koronavirüs genetik şifresinin incelendiği ve A tipi koronavirüsün ABD ve Avustralya’daki hastalarda görüldüğü açıkladı.

İngiliz genetik bilimci Peter Forster'ın ABD'li Ulusal Bilim Akademisi (PNAS) yayınlanan araştırmasında koronavirüsün gen haritası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çin medyasının haberine göre, Genetik bilimci Peter Foster, A tipi virüsün, koronavirüsün atası sayılan ve yarasalardan gelen bir virüs olduğunu tespit ettiklerini kaydetti. Foster'in A tipi koronavirüse ABD’de rastlandığını ve Çin’de görülen koronavirüsün ise mutasyona uğrayan B tipi olduğunu ileri sürdü.

"KORONAVİRÜSÜN ATASI ABD"

Genetik bilimci Peter Forster’ın açıklamalarına dayandırılan haberde, dünya genelinden elde edilen 160 koronavirüs genetik şifresinin incelendiği, virüsün atası sayılan ve yarasalarda görülen A tipi koronavirüsün ABD ve Avustralya’daki hastalarda görüldüğü ifade edildi. Çin’in Vuhan kentinde görülen vakalarda ise mutasyona uğramış B tipi virüs olduğu ileri sürüldü. Diğer bir koronavirüs mutasyonu olan C tipi virüse ise Avrupa’da rastlandığı ifade edildi.

(DHA)

Buradan da anlaşıldığına göre bu virüs işi doğal olarak dünyaya yayıldı olayının YALAN olduğunun göstergesi

Genetik bilimciden koronavirüs açıklaması: Virüsün atası ABD

Bilim insanları, bir ilk olarak dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına ilişkin geçtiğimiz hafta gen dizilimini tamamen çözmeyi başardığını duyurdu. Salgının genetik özellikleri ile ilgili bir açıklama da İngiliz genetik bilimci Peter Forster'den geldi. Forster, dünya genelinden elde edilen 160 koronavirüs genetik şifresinin incelendiği ve A tipi koronavirüsün ABD ve Avustralya’daki hastalarda görüldüğü açıkladı.

İngiliz genetik bilimci Peter Forster'ın ABD'li Ulusal Bilim Akademisi (PNAS) yayınlanan araştırmasında koronavirüsün gen haritası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çin medyasının haberine göre, Genetik bilimci Peter Foster, A tipi virüsün, koronavirüsün atası sayılan ve yarasalardan gelen bir virüs olduğunu tespit ettiklerini kaydetti. Foster'in A tipi koronavirüse ABD’de rastlandığını ve Çin’de görülen koronavirüsün ise mutasyona uğrayan B tipi olduğunu ileri sürdü.

"KORONAVİRÜSÜN ATASI ABD"

Genetik bilimci Peter Forster’ın açıklamalarına dayandırılan haberde, dünya genelinden elde edilen 160 koronavirüs genetik şifresinin incelendiği, virüsün atası sayılan ve yarasalarda görülen A tipi koronavirüsün ABD ve Avustralya’daki hastalarda görüldüğü ifade edildi. Çin’in Vuhan kentinde görülen vakalarda ise mutasyona uğramış B tipi virüs olduğu ileri sürüldü. Diğer bir koronavirüs mutasyonu olan C tipi virüse ise Avrupa’da rastlandığı ifade edildi.

(DHA)

Buradan da anlaşıldığına göre bu virüs işi doğal olarak dünyaya yayıldı olayının YALAN olduğunun göstergesi

Çin'in suçu ABD'ye yıkma politikası gibi duruyor.

sosyal medyada AK TROLLER ACAYIP SALDIRIYA GECMIS. bu kafirler ne zaman bitecek acaba? y-solcularin trollüklerini bile gectiler. saglam bütce ayirmislar twitter algi operasyonuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt