Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha

20200412_125247.webp

Pazartesi marketlere akin baslayacak hani soylu dedi ya erken soylesek yagma olacak diye artik hava guzel onumuzdeki hafta sonuda yasak gelecek kimse devlete guvemez stok yapmayin dediler sokaga cikma yasagini ulkeyi karistirmak icin soyluyorlar dediler dediklerinin tam tersini yapip devleti dinleyen insanlari magdur edip stokculari hakli cikardilar

Bende stok yapicam hafta ici disari cikmazdim artik is donusu nefes almak icin kendimi koruyarak dolasacagim belli yerlerde cunki hafta sonu yine bizi eve tikacaklar ilk vaka ciktiginda stok yapanlara halaret etmistim hepsinden ozur dilerim stok yapmak bu ulkede en dogru is simdi fiyatlar artacak zamli alacagiz herseyi

sokaga cikma yasagi bulunmayan nigde'de halk tamamen evinde pineklemiyor. 1-2 kisiden fazla bir araya gelmiyorlar gibi bir görüntü var carsida.

(yaya gecitlerinde hala yol verilmiyormus türkiye'de) --> bolca park yeri mevcut, genel olarak kurallara uyuyorlar.

parkta ise 3 kisiden 1i net olarak güvenlik görevlisi, diger ikisi de görevli olabilir veya görevlinin tanidiklari.

yayinlari donmayan ve yeterli kalitede hizmet sunan nigde belediyesini tebrik ediyorum. bir kac kamera daha ekleyebilirlerse daha iyi olur tabiki.

hznhnfh.webp
hdznc.webp

sokaga cikma yasagi bulunmayan nigde'de halk tamamen evinde pineklemiyor. 1-2 kisiden fazla bir araya gelmiyorlar gibi bir görüntü var carsida.

(yaya gecitlerinde hala yol verilmiyormus türkiye'de) --> bolca park yeri mevcut, genel olarak kurallara uyuyorlar.

parkta ise 3 kisiden 1i net olarak güvenlik görevlisi, diger ikisi de görevli olabilir veya görevlinin tanidiklari.

yayinlari donmayan ve yeterli kalitede hizmet sunan nigde belediyesini tebrik ediyorum. bir kac kamera daha ekleyebilirlerse daha iyi olur tabiki.

Ekli dosyayı görüntüle 77622Ekli dosyayı görüntüle 77623

Reis Malatya yorumlarını bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt