- 1 Şubat 2009
- 25.098
- 25.288
- 3.468
Hahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenge de kardeşim.
Ulan yazdığıma pişman ettiniz.

Ulan yazdığıma pişman ettiniz.![]()
Yenge de kardeşim.
Sana güzel bir şeyler takmayı düşünüyorumDüğünde sana ozel kıyak GSC menüsü abi:
Başlangıç olarak: kelle
Ara sıcak: oturtma
Primi: kol böreği
Ana yemek: şırdan
Secundi: gavurdağı salatası
Tatlı seçimlerinde: kerhane tatlısı, şıllık,
Veya genç kız rüyası:
Ekli dosyayı görüntüle 77620
Düğünde sana ozel kıyak GSC menüsü abi:
Başlangıç olarak: kelle
Ara sıcak: oturtma
Primi: kol böreği
Ana yemek: şırdan
Secundi: gavurdağı salatası
Tatlı seçimlerinde: kerhane tatlısı, şıllık,
Veya genç kız rüyası:
Ekli dosyayı görüntüle 77620
bir sebebi var ama o bende kalsin. gereksiz..Beyşehir nerden esti renktaş şarşırdım bak.
bir sebebi var ama o bende kalsin. gereksiz..
Sana güzel bir şeyler takmayı düşünüyorum![]()
rahat olacaksın bebeğim. Çekinme senYa hu sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Acayip bir dilimiz var. Her nereye çekersen oraya doğru esniyor kelimelerin anlamı. Bu 'takmak' olayında pek rahat degilim suan![]()
Ya hu sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Acayip bir dilimiz var. Her nereye çekersen oraya doğru esniyor kelimelerin anlamı. Bu 'takmak' olayında pek rahat degilim suan![]()
sokaga cikma yasagi bulunmayan nigde'de halk tamamen evinde pineklemiyor. 1-2 kisiden fazla bir araya gelmiyorlar gibi bir görüntü var carsida.
(yaya gecitlerinde hala yol verilmiyormus türkiye'de) --> bolca park yeri mevcut, genel olarak kurallara uyuyorlar.
parkta ise 3 kisiden 1i net olarak güvenlik görevlisi, diger ikisi de görevli olabilir veya görevlinin tanidiklari.
yayinlari donmayan ve yeterli kalitede hizmet sunan nigde belediyesini tebrik ediyorum. bir kac kamera daha ekleyebilirlerse daha iyi olur tabiki.
Ekli dosyayı görüntüle 77622Ekli dosyayı görüntüle 77623