- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Herkes sokakta
hava güzel oldukça evde kimseyi tutamayacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes sokakta
25 tane aldıydım 50 TL
Darısı Trump'ın başına.Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş'ın corona virüse yakalandığı ve 4 gündür tedavi altına tutulduğu hastanede bugün yoğun bakıma alındığı açıklandı.
BTP GB SN PROF DR HAYDAR BAS'A GECMIS OLSUN DILEKLERIMI ILETIYORUM...
tebrık ederım ben anca 25 taneyı 50 tlye aldım kayserılı olmama ragmenVirüs Çin'in dışına çıkmadan önce almıştım. 50 adet = 25 TL
Üstad Kayserili olunca noluyor?tebrık ederım ben anca 25 taneyı 50 tlye aldım kayserılı olmama ragmen
Pazarlık payımız yuksek dıye düsünülüyor bende hic anlamam o islerdenÜstad Kayserili olunca noluyor?
hava güzel oldukça evde kimseyi tutamayacaklar.
Arkadaşlar lütfen ellerimizi videodaki gibi yıkayalım.
Video öncesinde parmaklarını ıslatıyor zaten.Detayli bir şekilde videoyu izlemis bulunup fikirlerimi belirtmek istiyorum. Hanimefendinin uyguladigi el yikama taktiği maalesef dogru degil. Parmak aralarini hic yikamamis olup, bileklerini de iyice kavramiyor ve parmak uclarini el avuclarina surtup temizlenmelerini saglamamakta. Yadirgadim.
Video öncesinde parmaklarını ıslatıyor zaten.
Senin görmediklerin var ibocumParmak aralarini diyorum!
Ha zaten videonun başında bir an sersemledim ve 'o ney lan' modundan cikmam ilk 5 saniyemi aldi. Yani o esnada birseyleri dogru yapmis ise takdir etmek gerekir.
Senin görmediklerin var ibocum
Sabaha kadar soğuk suyla dezenfekte edeceksin bunları.
Çok basit. Kayserili olduğunu söyle ve direkt son fiyat iste.Pazarlık payımız yuksek dıye düsünülüyor bende hic anlamam o islerden
Aktif vakada Deutschlandı geçeceğiz yakındaartis sayisi yari yariya kadar düsmüs durumda.Ekli dosyayı görüntüle 77769
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk