Sağdan soldan gelen veriler iyice psikolojimi bozdu burada yazmak da istemedim dünden beri zor tutuyorum kendimi.. Doğu anadoluda bir ilde sağlıkçı arkadaşın dayısı ve teyzesi korona pozitif ken ölmüş ölüm raporları normal ölüm yazıyor...
İstanbul'daki defin sayısında inanılmaz artış var bir hekim müthiş araştırma yapmış İstanbulu bu yılki %3 nüfus artışından tutun da vakaların %60ının istanbulda olma ihtimaline kadar herşeyi hesaplamış tek tek ölü sayısı 3 misli normalin diyor başka açıklayan neden yok korona dışında. Aslında tabloyu paylaşmak isterdim ama şu dönem çok sıkıntı oluyor paylaşımlar..
Herkes istediğine inanır amacım moral bozmak değil ama ölü sayılarına kesinlikle inanmıyorum vaka iyileşen sayılarında bir sorunum yok.. Geçenlerde haberde 86 yaşında teyze coronayı atlatıp beyin kanaması geçirmiş..https://www.google.com/amp/s/www.cnnturk.com/amp/turkiye/86-yasinda-koronayi-yendi-beyin-kanamasi-gecirdi
Corona yaşlılarda pıhtı oluşumunu tetikliyor diye okudum (hekim arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir) ..Şimdi bu teyze ölse ölüm nedeni beyin kanaması yazacak..