Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu geçen haftaki cuma gecesi faciası, etkisini göstermezse, korkularımız yersiz çıkarsa bu iş yavaş yavaş bitiyor diyebilir miyiz?

Bitmez aga ama günlük 2 yada 3 haneli vaka sayısı yakalarsak, maskesiz dışarı çıkma yasağı gelirse umarım ve millet artık çok daha bilinçli olduğundan bulaş hızı baya düşer diye tahmin ediyorum. Sosyal hayata yavaş yavaş dönüş sağlanır, tabi eskisi gibi olmaz bu iş tamamen bitene kadar.

hangı ulkeler yav yok öyle bisey
Avusturya dükkanları kademe kademe açıyor.

Almanya pazartesinden itibaren açacak kademe kademe.
Pazartesi hiç işe gidesim yok.
Bulaşma ihtimali 80%.
Dükkanın içinde biri ıh dese yandık.

Kuaförler 5 mayısta açılıyor.
Doktor gibi komple korunarak kesecekler.

Bu adımla ciddi yükselişe geçer yine vaka sayısı.

Gscimbom mobil

Enteresan olan ne?

Modellemeyle tahminlerde bulunulmasi. Baska ülkelerin ilk aciklamalarini merak ediyorum bu konuda. Cunku her ulke baska turlu bu virüse karsi onlem almaya çalışıyor. Ikamet ettigim Hollanda herd immunity stratejisini secip bir nebze halkini rahat birakti ilk baslarda. Bunun tekabulunde 3% antikor uretimi var deniliyor. Degisik ulkelerdende sayilar gelir ise hangi policy nin nekadar efektif olduğuna bir isaret olur diye dusunmekteyim

Modellemeyle tahminlerde bulunulmasi. Baska ülkelerin ilk aciklamalarini merak ediyorum bu konuda. Cunku her ulke baska turlu bu virüse karsi onlem almaya çalışıyor. Ikamet ettigim Hollanda herd immunity stratejisini secip bir nebze halkini rahat birakti ilk baslarda. Bunun tekabulunde 3% antikor uretimi var deniliyor. Degisik ulkelerdende sayilar gelir ise hangi policy nin nekadar efektif olduğuna bir isaret olur diye dusunmekteyim
İnsanlar artık bundan sonra ne olursa olsun modunda.

Ekonomik olarak ta pek mümkün görünmüyor, 3-5 ay heryeri kapalı tutmak.

Bir zaman sonra, ölen ölür kalan sağlar bizim mantığıyla, her şey devam edecek.

Maksat hep aynı. Sağlık sistemi çökmesin, insanlar parti parti hastalansın, hastanelerde yığılma olmasın.

Bir çok üst düzey politikacı için insan sağlığı ilk pozisyonda değil.
Herd immunity diye bir şeyin de garantisi yok.
Kore de iyileşenler yine yakalanmış bu virüse.

Gscimbom mobil

Bir video izledim, manyak birseydi. Kadin, 5 tane irice ve etli kurbagalari canli canli 5 karpuzun icine koydu sonra karpuzlari kazana atti. Iyice pistikten sonra hepsini cikardi. Bu arada 5 tane de yavru kopek var :) Neyse, karpuzlari cikardi ve kurbagalari kopeklere verdi, kendi de karpuzlari suyuyla beraber kasiklayip kasiklayip yedi :)

Bir video izledim, manyak birseydi. Kadin, 5 tane irice ve etli kurbagalari canli canli 5 karpuzun icine koydu sonra karpuzlari kazana atti. Iyice pistikten sonra hepsini cikardi. Bu arada 5 tane de yavru kopek var :) Neyse, karpuzlari cikardi ve kurbagalari kopeklere verdi, kendi de karpuzlari suyuyla beraber kasiklayip kasiklayip yedi :)
Korku filmi gibi

Fazla darknette dolaşma.

Gscimbom mobil

:düdük:

tadı nasıl acaba

Link?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt