Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trump baktı işler 2008e soğru gidiyor saldı tedbirleri. Yeni bi mortgage krizi patlamasının olasılığı var mı?

Dornaz Alfa etken maddesine sahip bu ilaçla ilgili 1 hafta öncesine kadar çeşitli makaleler yayınlanmış bu ilaç ciddi ciddi bu işle mücadele için kullanılacak sanırım.

Adamin daha 1 saat once 400 bin takipcisi vardi ne ara 534 bin oldu bizimkiler sosyal medya'da #1

''Labda çalıştığımız ilaç'' derken dornaz alfa etken madde normalde yeni bir ilaç üretmeye çalışıyorlar galiba

etken maddeyi farklı bir şekilde geliştiriyorlar sanırım tübitak toplantısında yaptığı konuşmayı dinledim akciğere nasıl hızlı bir şekilde indiririz bu maddeyi buna odaklanmalıyız falan diyordu.

EVw1gaHXYAszUrX

Valla olayın ne olduğunu anlamadım, zaten tam anlaşılabilecek kadar da detay vermemiş. Şöyle salak saçma şekilde neden açıklama yapıyorlarsa artık, yazarsın adam gibi bir metin duyurursun. Twitterdan '' aşkım kib by'' tadında bir mesajla duyurulmaz ki böyle şeyler.

Bir makaleden çevirdim
Bu makale 7 nisanda yollanmış 13 nisanda kabul edilip yayınlanmış

Aynen öyle internetteki bu makale 7 nisanda yazılmış mesela

daha önceden covid için deneniyordu zaten diyenlere cevap olarak paylaşmış olmalı kendilerinin 15 martta başladığını anlatmaya çalışıyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt