Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EhJs40SX0AImxCF

Evet Murhan cevap bekliyoruz
aga onuda bilim adamlarina sormak lazim. virüsün nasil ve ne zaman bitecegini ben nereden bileyim? kuzey kore gibi dünya ile iliskini kesip hastaliga yakalananlari indirmezsen bitmez gibi görünüyor daha uzun yillar.

ruslar bir seyler enjekte etmeye basladi bile kendilerine
baska bir sey vurdurup covid-19 diye yutturuyor olmasinlar

aga onuda bilim adamlarina sormak lazim. virüsün nasil ve ne zaman bitecegini ben nereden bileyim? kuzey kore gibi dünya ile iliskini kesip hastaliga yakalananlari indirmezsen bitmez gibi görünüyor daha uzun yillar.

rusların aşısına iyi diyen de var kötü diyen de anlamadım gitti

Virüsü çıkaranlar istemeden bitmez

İngiltere yeniden yükselişe geçmiş 3 bin vaka
Hindistan 91 bin vaka
Fransa 7 bin vaka

İspanya 2 gündür veri girmiyor onlarda da baya yükselmişti

direk tomografi olmuyor mu ?

Direkt tomografi bircok sebepten dogru adim olmaz. Korona virusunu cigere inmeden geciren hastalarda tomografide birsey cikmayabiliyor. Bunun yanında Amerikan radyoloji kolejine gore tomografide gorunen durumlar covid için spesifik olmayabiliyor. Yani, ciğerlerde bir durum görsen bile, bununla covid teshisi koyulmuyor. Influenza, SARS, MERS gibi durumlarda Covid gibi ciger rahatsizligi verebiliyor.

Şu an PCR testi hem maliyeti, hem spesifitesi sebebiyle en onemli test olarak bilinmekte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt