- 23 Temmuz 2011
- 75.644
- 51.153
- 4.693
burnuna soktuğunda gözünde hissediyorsun sanki yaw.10 bin tepkime puanı oldun ustad h.o. Bu arada o pcr testi çok sıkıntılı cidden.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burnuna soktuğunda gözünde hissediyorsun sanki yaw.10 bin tepkime puanı oldun ustad h.o. Bu arada o pcr testi çok sıkıntılı cidden.

Oldun mu sen?burnuna soktuğunda gözünde hissediyorsun sanki yaw.![]()
oldum kmki. tecrübelerimi aktarabilirim sanaOldun mu sen?
Ben deliklerime bir şey sokmuyorum knkoldum kmki. tecrübelerimi aktarabilirim sana
Çin'de 16 gündür yerel vaka tespit edilmedi.
Wuhan Zall kulübü taraftarları, karantina ardından ilk kez stadyumda maç izleyecekler.
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
AslansınMaske takmayanların maddi manevi ve ailevi değerlerine ağır küfrediyorum ve bu beni rahatlatıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Murat Kara rengim bu şerefsiz oluşum normale dönüyor.Dünya ise p yediği ile kaldı.Çin'de 16 gündür yerel vaka tespit edilmedi.
Wuhan Zall kulübü taraftarları, karantina ardından ilk kez stadyumda maç izleyecekler.
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Rengim sokağa cikip çinli serefsiz puşt avlayasim var çok doluyum.@Murat Kara rengim bu şerefsiz oluşum normale dönüyor.Dünya ise p yediği ile kaldı.
aga onuda bilim adamlarina sormak lazim. virüsün nasil ve ne zaman bitecegini ben nereden bileyim? kuzey kore gibi dünya ile iliskini kesip hastaliga yakalananlari indirmezsen bitmez gibi görünüyor daha uzun yillar.Evet Murhan cevap bekliyoruz
rusların aşısına iyi diyen de var kötü diyen de anlamadım gittiaga onuda bilim adamlarina sormak lazim. virüsün nasil ve ne zaman bitecegini ben nereden bileyim? kuzey kore gibi dünya ile iliskini kesip hastaliga yakalananlari indirmezsen bitmez gibi görünüyor daha uzun yillar.
ruslar bir seyler enjekte etmeye basladi bile kendilerine
baska bir sey vurdurup covid-19 diye yutturuyor olmasinlar
aga onuda bilim adamlarina sormak lazim. virüsün nasil ve ne zaman bitecegini ben nereden bileyim? kuzey kore gibi dünya ile iliskini kesip hastaliga yakalananlari indirmezsen bitmez gibi görünüyor daha uzun yillar.
ruslar bir seyler enjekte etmeye basladi bile kendilerine
baska bir sey vurdurup covid-19 diye yutturuyor olmasinlar
ayidan post rustan dostrusların aşısına iyi diyen de var kötü diyen de anlamadım gitti
direk tomografi olmuyor mu ?
galiba fransa 2 3 günde bir veri giriyorİngiltere yeniden yükselişe geçmiş 3 bin vaka
Hindistan 91 bin vaka
Fransa 7 bin vaka
İspanya 2 gündür veri girmiyor onlarda da baya yükselmişti