Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlaşılan yine sıçışlardayız

Direkt tomografi bircok sebepten dogru adim olmaz. Korona virusunu cigere inmeden geciren hastalarda tomografide birsey cikmayabiliyor. Bunun yanında Amerikan radyoloji kolejine gore tomografide gorunen durumlar covid için spesifik olmayabiliyor. Yani, ciğerlerde bir durum görsen bile, bununla covid teshisi koyulmuyor. Influenza, SARS, MERS gibi durumlarda Covid gibi ciger rahatsizligi verebiliyor.

Şu an PCR testi hem maliyeti, hem spesifitesi sebebiyle en onemli test olarak bilinmekte

Evet bizde de 2 defa tomografi temiz cikti sonra pcr testinde pozitif

milletin şeyine taktığı yok Düğün süresi büyükşehirlerde 1 saat, emniyeti aradım bunlar 1 saati aşkın düğün yapıyorlar dedim bana verdiği cevap gürültü mü yapıyorlar acil merkez bunu söyledi sonra başkasına bağladı ekip yolladılar 1 tane polis arabası iki korna çaldı 5 dk sustu düğün tekrar devam ettiler başka arkadaş aradı bir daha geldi iki korna çaldı yine aynı şekilde sonra aramayı kestik yani herkes koy g*te modundave hepsi ile aynı mağazadan marketten alışveriş yapıyoruz

milletin şeyine taktığı yok Düğün süresi büyükşehirlerde 1 saat, emniyeti aradım bunlar 1 saati aşkın düğün yapıyorlar dedim bana verdiği cevap gürültü mü yapıyorlar acil merkez bunu söyledi sonra başkasına bağladı ekip yolladılar 1 tane polis arabası iki korna çaldı 5 dk sustu düğün tekrar devam ettiler başka arkadaş aradı bir daha geldi iki korna çaldı yine aynı şekilde sonra aramayı kestik yani herkes koy g*te modundave hepsi ile aynı mağazadan marketten alışveriş yapıyoruz

Muz Cumhuriyeti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnsanların Twitter'dan adalet aramasını, sesini duyurmaya çalışmasını daha iyi anlıyoruz.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Paçalarından buram buram cehalet akıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayakta yolcu yasaklandı toplu taşımada.

Kafelerdeki denetlemeler sıklaştırılacak.

Esnek/kademeli mesai sanırım her yere adapte etmeye çalışılacak.

Okullar da hibrit modelle devam edecekmiş.

Ayakta yolcuyu en fazla 1 hafta uygularlar dolmuscular hemen zam yaparız diyor
Cafe ve lokantalar da ise masalar dib dibe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt