Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
ercü üflemeye başlamış yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun, ateşin var mı
sağol üstat. ateş öksürük hiçbir şey yok ama böyle de bir ağrı yok
Bağışıklık sistemin virüs ile savaşıyorsa genelde vücut ateş ile belli ediyo, eğer virüs tarafından vücuduna bir giriş varsa vücudun savaş verir yüzde 90 ateş belirtisi gösterir. İshal'de önemli, yeni bir virüs olduğu için etkilerini bilemiyor kimse, herkeste değişik etkiler veriyor. Ağrın devam ederse nöbetci eczaneye git ağrını belirt, o yatışması için sana gerekli ilacı verir. Eğer ağrın devam ederse acile git, orda kan alıp test yapsınlar bi.
Bu yasakta da nasıl gideceksek belli değil. Sabaha bir şey kalmayacağını ümit ederek yatmıştım ki ağrıdan uyandım. Umarım geçer de gerek kalmaz
Eczanelere gitmek yasak değil aynı şekilde acil'e gitmekte yasak değil. Ben gidicem mesela ateş ölçer almak için, hastalanan ne yapsın evde gebersin mi yani doğal olarak açık. Hava aydınlansın bence bi görün dostum
Onca laf edildi var olan bir ilacı denemiş diye. Bunun üstüne tekrar tarih vermesi garip . Yeni bir şeyler olabilir23 Nisan'ı bekliyorum, eğer tatmin edici bir gelişme olmazsa ağır söverim Ercüment Ovalı'ya.
Onca laf edildi var olan bir ilacı denemiş diye. Bunun üstüne tekrar tarih vermesi garip . Yeni bir şeyler olabilir
Aslında hafif hastalarda az çok işe yarayan ilaçlar var.Esas mesele ağır hastalar. Ağır hastalarda işe yarıyorsa benim beklentimi fazlasıyla karşılar.Zaten şu an yeni bi aşının ya da ilacın çıkması söz konusu değil, nerden baksan 6 ay 1 seneyi bulacak. Şu an uğraşılan olay mevcut ilaçların üzerlerinde testler yapıp covid salgınına çözüm bulmak. Mevcut ilaç eğer bu virüsün bırak bitirmeyi etkilerini azaltıyorsa dahi dünya gündemine oturur, ülke için gurur kaynağı olur. Merak içinde bekliyorum bakalım.
Aslında hafif hastalarda az çok işe yarayan ilaçlar var.Esas mesele ağır hastalar. Ağır hastalarda işe yarıyorsa benim beklentimi fazlasıyla karşılar.
Ki bahsedilen ilaç akciğerleri yoğun mukustan temizleyen aynı zamanda dna parçacıklarını da temizleyen önemli bir ilaç. Yani nefes darlığına çözüm olacaktır. Dolayısıyla ağır hastalarda işe yarayabilmesi mümkün . Bu yüzden çok heyecan yapmış olabilirler.
NE OBu ne lan @Ercüvid? Püü
![]()
RETRACTED: HLA alleles and haplotypes in the east Black Sea Turkish population
This article has been retracted at the request of the Editor-in-Chief. Please see http://www.elsevier.com/locate/withdrawalpolicy.Reason: this paper h…www.sciencedirect.com
2004 yılında yayınlanması için gönderdiği bir makale çalıntı diye damgalanmış
Uykum yok. Heaaa intihal yapmış eskiden zaten Ercü2004 yılında yayınlanması için gönderdiği bir makale çalıntı diye damgalanmış
Uyusana krdsm nabıyon bu saatte
Cimer’e bildirdim.Corona sebebiyle berberi eve davet ettim. Kendi havlumu kullandik, yere dökülen saçları kendim süpürdüm. Elektrigi suyu hepsi bana ait. Adamida evinden kendim arabayla aldim ve sonra evine biraktim.
Birde uzerine normal fiyatin 2 mislisini istedi. Ne anladim bu işten.
valla kimi 3 gün zeminde kalır derbizim bilim kurulundaki azap bey de eldivenle taşınıyor falan diyo eldiveni de giysi diye düşünmeli miyiz? eger ruslarin dedigi gibiyse iyi