Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav inanmayın şöyle şeylere kardeşim ya

İlk Çin'de çıktığında Çin'in en büyük bayramindan önce çıktı, dünyanın en büyük göç hareketinden önce çıktı. Amaç çini ekonomisine zarar vermek diyenler şimdi Çin'in başlattığı biyolojik savaş diyor

Prim yaptırmayın Soner Yalçın gibi tiplere

Biyoloji bilen herkes bunu rastlantısal bir mutasyon ile olduğunu söylüyor

Ne meraklisiniz komplolara

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu nokta önemli. Belleri kırılacak kıvırmaktan.

Peki tamam. Virüsler mutasyona uğramaz. O yüzden her sene grip aşısının içeriğini değiştiriyorlar. Neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin.

Ben bu salgın sürecinin doğal geliştiğini düşünmüyorum sadece. Yoksa SARS, MERS, belki bundan daha önce adını bile koymadığımız türleri, bunların hepsi zaten korona virüsüydü. Korona virüsü hayatımıza yeni giren bir virüs değil.

Ancak sözüm ona ilaç şirketlerine milyar dolarlar bağışlayıp bir yandan aşı şirketlerini fonlayanların bunu insanlığın hayrına yaptığını düşünmek de oldukça saflık geliyor bana.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç bir bilimsel dayanağı olamayan komplolara inanıp bilimin kabul ettiği gercege inanmamak bize yakışmaz kardeşim

Boş ver ilaç şirketlerini

Millet hiç bir bilimsel dayanağı olmayan şeylere inanıyor

Yok ilaç şirketi, yok illuminati yok aşı şirketleri vs vs vallahi billahi saçmalık

Bilimin ışığının dışına cikmayalim

@Murat Saylak BUNU BEGENDİ. KAMERA YOK HERALDE FOTO VAR

Sokaga cikma yasagi esnasinda gunlerinizi nasil geciktirmektesiniz saygideger forum uyesi abim.

2000e kadar yapılan yayınlarda çok fazla çalıntı var. Türklerde çok var ama diğer ülkelerde de var.

Ben burdan boyle okuyunca utandim abi.. Inanilmaz gercekten. Bereket kendi sunduklari rakam ve sonuçlar çalıntı değilmiş. O daha buyuk bir facia olurdu.

Arnavutluga dönen bir akademisyen arkadasim vardı. Bazen Linkedin den paylasimlarda bulunuyor. Ulkesinin yuksek pozisyonlarinda bulununan akademik kisilerin yayinlarini ve doktora tezlerini resmen harfi harfine gecmiste yazılan makalelerle karsilastirmisti. Resmen 1'e 1 kopyasiydi. Adamlarin kendi bakanları bile bu çalmaya girişmiş. Kisa yoldan köşeyi dönme fikri

Hiç bir bilimsel dayanağı olamayan komplolara inanıp bilimin kabul ettiği gercege inanmamak bize yakışmaz kardeşim

Boş ver ilaç şirketlerini

Millet hiç bir bilimsel dayanağı olmayan şeylere inanıyor

Yok ilaç şirketi, yok illuminati yok aşı şirketleri vs vs vallahi billahi saçmalık

Bilimin ışığının dışına cikmayalim

Bilimin ışığından çıkmak değil konu. Bilim her zaman yol gösterici olmuştur. Duruma göre de ticari amaçları için insanlar tarafından kullanılmıştır. Gıda ve ilaç endüstrisi de bilimi kendi çıkarları için kullanan endüstrilerin başında geliyor.

Dikkat edilmesi gerek nokta bilimi kendine siper edip tanrıcılık oynamaya çalışanlardır.

Neyse herkes kendi araştırmasını yapsın sonuçta. Zaman zaten eğriyi doğruyu gösterecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güney Kore 8 vaka 2 ölü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt