Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
In Deutschland gibt es aktuell 143.724 Infizierte und 4.538 Todesfälle (19. April, 06.02 Uhr). Mehr als 85.000 sind bereits genesen.

vaka 143 bin, ölü 4,5 bin ve 85 binin üstünde iyilesen insan var almanyada.

Herkese soruyorum 31 ilde sokaga cikma yasagi yani 65 milyon evdeyken 40 000 test yapacak insani nasil buluyorlar mantikli bit tez gelirse bende kendimi aydinlatmis olacagim cidden merak ediyorum

Herkese soruyorum 31 ilde sokaga cikma yasagi yani 65 milyon evdeyken 40 000 test yapacak insani nasil buluyorlar mantikli bit tez gelirse bende kendimi aydinlatmis olacagim cidden merak ediyorum
Açıklanan rakamlar direk o günün rakamları olmuyor genellikle ve eğer şüphe ediyorsan kendinden, semptomların varsa hastaneye gidebilirsin. Ayrıca 2. ve 3. kez test yapılanlarda bu test sayılarına dahil ediliyor(S.Bakanı söyledi).

Hastaneye gitmekte yasak sanırsam. Hakikatten nasıl buluyorlar rdash yaw? İnsanlara hastane bile yasakken dimi?

Filyasyon ekipleri ile bulunuyormuş. Mesela dünkü 3783 vak'anın temaslı olduğu kişilerin hepsine test yapıyorlar.

Filyasyon ekipleri ile bulunuyormuş. Mesela dünkü 3783 vak'anın temaslı olduğu kişilerin hepsine test yapıyorlar.
Bu ekipler evlere gidip mi test yapiyor benim temasta oldugum kisilerin biri burda biri tuzlada biri gebzede 40 000 kisiyi sokaga cikmak yasakken evlerine gidip test yapiyorlarsa valla tebrik ederim

Napiyorlar bu hastalari hastaneye cumadan yatirip bekletip hafta sonu testmi yapiyorlar bana deselerki hafta ici 40.000 hafta sonu 25.000 inanicam otobus nerdeyse calismiyor sokaklarda araba yok bu insanlar isinlanip mi gidiyor hasteneye ?
83 milyonluk ulkede, 81 vilayette 40 bin kişiye ulaşıp hastanede test yapmak zor olmasa gerek

Yasaklı evimizin camından baktığımızda bu 40 bin insanı da görebilmek gerçekçi değil

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

83 milyonluk ulkede, 81 vilayette 40 bin kişiye ulaşıp hastanede test yapmak zor olmasa gerek

Yasaklı evimizin camından baktığımızda bu 40 bin insanı da görebilmek gerçekçi değil

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam da kardesim ayni sayiyi tutturmak garip bir nebzede olsa azalir 40.000 degil 30 000 olur hep ayni rakamlar imkansiz bu adamlari bulup eve gidilip yapiliyorsa gercekten tebrik ederim ulkemi bakanin bu soruya cevap vermesini beklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt