Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah belanızı vermeye 150 tane insan var benzinlik marketinde kaç kaç.

Kafayı yemiş millet.

Neyseki arkadaştan çözdüm 1 paket

Allah belanızı vermeye 150 tane insan var benzinlik marketinde kaç kaç.

Kafayı yemiş millet.

Neyseki arkadaştan çözdüm 1 paket
Yine mi ya? Hadi geçen haftayı hoşgörülü karşıladım millet tedariksiz yakalandı diye de artık noku çıktı. Bu boku içiyorsan ona göre stoğunu yapacaksın. Cuma 3 paket aldım kafa rahat.

Fransa'da Nobel Ödüllü virolog Profesör Luc Montagnier, Covid-19 hastalığına neden olan SARS-CoV-2 virüsünde AIDS'e yol açan virüsten parçalar olduğunu iddia etti. Virüsün bu nedenle ancak laboratuvarda üretilmiş olabileceğini öne süren Montagnier'in açıklamaları tartışmalara neden oldu

Fransa'da Nobel Ödüllü virolog Profesör Luc Montagnier, Covid-19 hastalığına neden olan SARS-CoV-2 virüsünde AIDS'e yol açan virüsten parçalar olduğunu iddia etti. Virüsün bu nedenle ancak laboratuvarda üretilmiş olabileceğini öne süren Montagnier'in açıklamaları tartışmalara neden oldu
@Emrah Duvar reis biz bunu 2 ay önce tartışmamış mıydık 😂

1587334978263.webp

Evrilip bulaşan herkesi AİDS etmesin birde..

Adam 87 yaşında lan

ben liberallere atiyorum da harbiden buradaki alamancilarin cogu gidip almanyanin chpsine oy atiyor sürekli , SPD.

sosyal demokrat partiye oy veriyorlar yani sonra GILISLARDA liderlik vasfi yok diyorlar. spdnin suan bir genel baskani bile yok

dagilmis gitmis dandik bir parti ama bunlara oy atarlar sabit olarak

@Can BÜYÜK
Beni niye etiketliyorsun lan murph

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt