- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Allah belanızı vermeye 150 tane insan var benzinlik marketinde kaç kaç.
Kafayı yemiş millet.
Neyseki arkadaştan çözdüm 1 paket
Kafayı yemiş millet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine mi ya? Hadi geçen haftayı hoşgörülü karşıladım millet tedariksiz yakalandı diye de artık noku çıktı. Bu boku içiyorsan ona göre stoğunu yapacaksın. Cuma 3 paket aldım kafa rahat.Allah belanızı vermeye 150 tane insan var benzinlik marketinde kaç kaç.
Kafayı yemiş millet.
Allah belanızı vermeye 150 tane insan var benzinlik marketinde kaç kaç.
Kafayı yemiş millet.

@Emrah Duvar reis biz bunu 2 ay önce tartışmamış mıydıkFransa'da Nobel Ödüllü virolog Profesör Luc Montagnier, Covid-19 hastalığına neden olan SARS-CoV-2 virüsünde AIDS'e yol açan virüsten parçalar olduğunu iddia etti. Virüsün bu nedenle ancak laboratuvarda üretilmiş olabileceğini öne süren Montagnier'in açıklamaları tartışmalara neden oldu
Fransa'da Nobel Ödüllü virolog Profesör Luc Montagnier, Covid-19 hastalığına neden olan SARS-CoV-2 virüsünde AIDS'e yol açan virüsten parçalar olduğunu iddia etti. Virüsün bu nedenle ancak laboratuvarda üretilmiş olabileceğini öne süren Montagnier'in açıklamaları tartışmalara neden oldu
Eveeeet. Çin'de ilk çıktığı zamanlarda bir kaç kişi daha böyle demişti. Sonra çoğunluk doğal bir virüs dediği için kaybolup gitmişti o iddia.@Emrah Duvar reis biz bunu 2 ay önce tartışmamış mıydık![]()
bana gülüyolardı, hepsinin arkasında birileri var böyle bi virüs doğal yollardan OLUŞMAZEveeeet. Çin'de ilk çıktığı zamanlarda bir kaç kişi daha böyle demişti. Sonra çoğunluk doğal bir virüs dediği için kaybolup gitmişti o iddia.
Adam 87 yaşında lanFransa'da Nobel Ödüllü virolog Profesör Luc Montagnier, Covid-19 hastalığına neden olan SARS-CoV-2 virüsünde AIDS'e yol açan virüsten parçalar olduğunu iddia etti. Virüsün bu nedenle ancak laboratuvarda üretilmiş olabileceğini öne süren Montagnier'in açıklamaları tartışmalara neden oldu
Oluşur. HiV virüsüne benzeyen parçacık dediği reseptörler zaten.bana gülüyolardı, hepsinin arkasında birileri var böyle bi virüs doğal yollardan OLUŞMAZ
Beni niye etiketliyorsun lan murphben liberallere atiyorum da harbiden buradaki alamancilarin cogu gidip almanyanin chpsine oy atiyor sürekli , SPD.
sosyal demokrat partiye oy veriyorlar yani sonra GILISLARDA liderlik vasfi yok diyorlar. spdnin suan bir genel baskani bile yok
dagilmis gitmis dandik bir parti ama bunlara oy atarlar sabit olarak
@Can BÜYÜK