Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbette, hatta sürüntü alınıp daha sonuç çıkmadıysa yani hasta şüpheliyse bile başlıyoruz tedaviye

Allah yardımcınız olsun. Bu çinden gelen ilaç etkili oluyor mu tedavide ?

Birde yüksek güneşten gelen UV ışınları mikrobun havada ve temas edilen yerde kalma etkinliğini azaltıyor diyorlar

Allah yardımcınız olsun. Bu çinden gelen ilaç etkili oluyor mu tedavide ?

Birde yüksek güneşten gelen UV ışınları mikrobun havada ve temas edilen yerde kalma etkinliğini azaltıyor diyorlar
Çinden gelen ilacı yaklaşık 1 hafta önce başladık bir amcamıza +80 yaş, yani kronik hastalıkları da var ama durumu stabil bekliyorzu bakalım. UV ışınları ile ilgili ben de okumuştum, sıcaklık degil de uv etkili olabiliyormuş sanırım. İnşallah tüm umudumuz o yönde

Çinden gelen ilacı yaklaşık 1 hafta önce başladık bir amcamıza +80 yaş, yani kronik hastalıkları da var ama durumu stabil bekliyorzu bakalım. UV ışınları ile ilgili ben de okumuştum, sıcaklık degil de uv etkili olabiliyormuş sanırım. İnşallah tüm umudumuz o yönde

İnsanlar sıcaklık deyince yanlış anlıyor. Güneşten gelen UV ışınları farklı bir olay.

Bu tedavi olanlardan alınan plazma tedavi için etkili oluyor mu ?

Bütün UV ışınları değil UV-C ışınları mikroorganizmaları bitiriyor. solar radyasyonu çok fazla. Ama çoğunluğu ozon tabakasında absorbe ediliyor

Bence güneşten gelen ve havaların ısınması ile etkili olan UV ışını virüsün etkinliğini azatlacak.

Covid 19 un kuzeni olan Sars da bu şekilde yok oldu. Bu virüs birbirine %96 benziyormuş.

Covid 19 un kuzeni olan Sars da bu şekilde yok oldu. Bu virüs birbirine %96 benziyormuş.
Sarsın nasıl yok olduğu belirsiz.

İlk ihtimal hasta olan herkes izole oldu ve iyileşti.

İkinci ihtimal mutasyona uğrayıp insandan insana bulaşma özelliğini kaybetti.

Yani UV'nin burada etkisi oladabilir olmayadabilir, kesin sonuçlar yoktu okuduğum kadarıyla, iddianı içeren bilimsel bir yayın mı var benim gözden kaçırdığım?

Kullanan yerlerden haber geliyor mu hocam hiç? Şu an en geçici çözüm o gibi duruyor çünkü.
Galiba il bazında iyileşen hastalarımız genelde kırsal kesim ve ulaşılması güç olduğu için bizim hastanede 'şimdilik' kullanılmıyor. İhtiyaç görülürse elbette başlanır ben de ögrendiklerimi paylaşırım

Gelin olduğu belli olsun istemiz ablamız
dügün salonu sahiplerinin zarar yapmasi iyi oldu.
kan emici itler bir salonu 15-20 bin eurodan veriyordu.
bizim mal insanimiz da bu fahis fiyati ödüyordu yine de.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

596 dead see page 4...
SmartSelect_20200420-155035_Chrome.webp

dügün salonu sahiplerinin zarar yapmasi iyi oldu.
kan emici itler bir salonu 15-20 bin eurodan veriyordu.
bizim mal insanimiz da bu fahis fiyati ödüyordu yine de.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Türk dügünler kadar gereksiz stresli masraflı bi şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt