Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapasite gunluk 50.000 test. Belirti sebebiyle 40.000 hatta 30.000 kisi dahi basvurmuyorsa test icin, ne yapacaksin, saglikli insanlari test edip, istatistigin guvenirligini mi sarsacaksin?
salgın bitti de mi test olması gereken insan sayısı 50 bin altına düştü
fabrikalar işyerleri çalışıyor hiçbirşey yoksa fabrikalarda test yapılmalı

salgın bitti de mi test olması gereken insan sayısı 50 bin altına düştü
fabrikalar işyerleri çalışıyor hiçbirşey yoksa fabrikalarda test yapılmalı
O sekilde istatistik tutup, modellemeler yapamazsin.

Teorik olarak iki gunde 100.000 saglikli kisiyi test edip, iki gun arka arkaya yeni vaka sayisi sifir cikabilir, salginin sonlandigini mi varsayarsin o halde?

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında Afrika, Doğu Avrupa, Latin Amerika ve bazı Asya ülkelerinde artan vaka sayılarından endişe duyduğunu belirterek, "Salgın bitme noktasından çok uzak." dedi.

Sabahtan beri başım çatlıyor dan dan beynime vuruyor ağrısı. Virüsün belirtilerinde baş ağrısı var mıydı? Elimi yüzüme dokundum ateşim de var gibi yandığımı hissettim. 2 gündür fırın sırasındaydık bugün markete eczaneye falan gittim. Ben kesin kaptım gg bana.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında Afrika, Doğu Avrupa, Latin Amerika ve bazı Asya ülkelerinde artan vaka sayılarından endişe duyduğunu belirterek, "Salgın bitme noktasından çok uzak." dedi.

Bu Tedros ve Fauci, tek yaptıkları Dünya’ya olumsuzluk pompalamak şu anda. Keşke bundan aylar önce Çin’de salgın başlayıp tüm Dünya’ya yayılmadan önce bu ihtiyatlı tavırda olsalar ve insanları uyarsalardı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her an bitebilir o zaman hayırlı olsun.

Olm paranoyaklığı bırakın la ayrıca valla sıkıyorsunuz bazen, İtalya ve Güney Kore'nin ilk 20 gün verilerine bakarsan Güney Kore daha kötü ama İtalya ülkenin şartelini kapatmasına rağmen hala 2 bin 2 bin vaka geliyor Güney Kore sosyal hayatı durdurmadı bile adamlardaki günlük vaka sayısı 5-10 falan. Her ülkenin eğrisi aynı gitmiyor, ek olarak ölüm yüzdeleri farklı her ülkenin. Adamlar manipülasyon yapacak olsa 40 bin test gösterim 2 bin hasta yazarlar aha yüzde 5'e indi ona bakarsan. Ülkedeki köklü kararları uzun veriyor ama bu sürecin bilim kurulundaki kalifiye adamlar tarafından yürütüldüğünü unutmamak gerek, belli ki iyi iş çıkarıyorlar.

Olm paranoyaklığı bırakın la ayrıca valla sıkıyorsunuz bazen, İtalya ve Güney Kore'nin ilk 20 gün verilerine bakarsan Güney Kore daha kötü ama İtalya ülkenin şartelini kapatmasına rağmen hala 2 bin 2 bin vaka geliyor Güney Kore sosyal hayatı durdurmadı bile adamlardaki günlük vaka sayısı 5-10 falan. Her ülkenin eğrisi aynı gitmiyor, ek olarak ölüm yüzdeleri farklı her ülkenin. Adamlar manipülasyon yapacak olsa 40 bin test gösterim 2 bin hasta yazarlar aha yüzde 5'e indi ona bakarsan. Ülkedeki köklü kararları uzun veriyor ama bu sürecin bilim kurulundaki kalifiye adamlar tarafından yürütüldüğünü unutmamak gerek, belli ki iyi iş çıkarıyorlar.
vietnamı tebrik edelim

Dünya genelinde 210 bin can kaybı peki bu süre icinde normal gripten kac kişi ölüyo dünya genelinde bu corona kabak tadı verdi artık bize bi rakamlar söylüyolar bizde mecbur inanïyoz korku ile milleti kontrol ediyolar işte

Vaka sayisina aldanmayin. Bircok etken sebebiyle bu sayı oldugundan dusuk cikabilir. Hollandada virusun baslangicindan itibaren hic vaka sayisina bakilmadi. Daha güvenilir noktalara odaklanildi: yogun bakim kullanimi sayisi, ölüm sayısı gibi. Bunlardada guzel bir trend mevcut

Vaka sayisina aldanmayin. Bircok etken sebebiyle bu sayı oldugundan dusuk cikabilir. Hollandada virusun baslangicindan itibaren hic vaka sayisina bakilmadi. Daha güvenilir noktalara odaklanildi: yogun bakim kullanimi sayisi, ölüm sayısı gibi. Bunlardada guzel bir trend mevcut

Hollanda devletin hamlelerini nasıl değerlendiriyorsun kleursteen ?

An itibariyle ABD'de toplam vaka 1 milyonu geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt