1- bu virüs hayvan pazarından yayıldı. Yok lab.'ta yapıldı yok Bill Gates yaptı vs palavra.
2- IMF para yardımını söyleyince ülkemizde ilk vaka aciklanmadı. 1 hafta sonra ilk vaka çıktı. IMF 'ye henüz basvurmadigimiz biliniyor.
3-
açıklanan sayılar gerçek. Bahsedilen gibi 10da 1ini söylüyor olsalar hastane yoğun bakımından fotoğraflar, videolar yağardı. İllaki açıklama yapan baş hekim, doktor vs olurdu. Herkes mi iktidarın doktoru? İletişim çağındayız. Bu saklanamazdi. BBC gibi padisahimizin emri altında olmayan basın en azından olumsuz şeyler söylerdi.
4- 10 Nisanda yaşanan kargasa illaki bulaşı zinciri olacak anlamına gelmiyordu. Mikrobiyoloji okuyan bilir. Okumayan da o tarihlerde herhangi bir prof dinleseydi "BUYUK HATA FAKAT KESİNLİKLE 2.DALGA OLACAK DİYEMEYİZ" dediklerini duyarlardi. Sadece bulaşı riski oluşturuldu.
5- Ercüment ovalı kolpacinin tekidir. Gece açıklama yaptığında sabah amacının şov olduğunu söyledim. Hala da söylüyorum. Nispeten de doğru çıktı.
6- Trump çamaşır suyu için demedi. Herkes mal bu adam derken yine maalesef ben adamın şaka maksatlı söylediğini tahmin ediyorum demiştim. Kendisi de böyle dedi.
7- Bitiş tarihinin matematiksel veriler ve istatistiklere göre 20-25 mayis civarında olacağı görülüyor. Vaka sayıları max çift hanelere düşecek.
8- iktidar partisine ve yanci partisine hayatım boyunca oy vermedim. Vermem de söz konusu asla değil.
BUNLARİN DİSİNDA BİR ŞEYE İNANMAK SAĞ KESİMİN HER DEDİĞİNE İNANAN İNSANLAR GİBİ BUNLAR DA SOLUN HER DEDİĞİNE İNANIYOR DEMEKTİR. (Bana göre)
Refik Hoca sunar.
İyi akşamlar
Mi Note 10 cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi