Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay kızın günlerce twitterdan heryere saldırması yav babam hasta almadılar yardım etmediler falan haliyle burda tepki oluşmasın diye gittiler aldılar adamı

Bizim devlet kendi vatandaşı hariç herkese eliaçık zaten:d Fatura mesajı geliyor paso, daha maske bile gelmedi parasıylada alamıyorum maskeyi. Enteresan neyse ya.

Adam ayakta atlatabilir diyorlar boşuna yollamışız uçağı.
Ne kadar doğru bilemem.

Bir de şöyle düşünelim.
Hangi ülke kendi imkanlarıyla, sıradan vatandaşına böyle sahip çıkmıştır?

Rahip Brunson felan demeyin ltf.
PR diyen olmuş eğer pr'se daha fazla ve daha doğru yerlerde pr yapılmasından yanayım.

EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam ayakta atlatabilir diyorlar boşuna yollamışız uçağı.
Ne kadar doğru bilemem.

Bir de şöyle düşünelim.
Hangi ülke kendi imkanlarıyla, sıradan vatandaşına böyle sahip çıkmıştır?

Rahip Brunson felan demeyin ltf.
PR diyen olmuş eğer pr'se daha fazla ve daha doğru yerlerde pr yapılmasından yanayım.

EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben zaten bunun PR işi olduğunu havuz medyasının attığı tweetlerden anlamıştım. Öyle bir ballandıra ballandıra anlattılar ki bu olayı yok devletimiz büyük devlet falan diye. Bu olayın düzmece çıktığına da şaşırmadım.

Hem uçakla getirme hem de İspanya'ya, İtalya'ya, ABD'ye 3 palet maske vs göndermek sovdan ve siyasetten başka bir şey değil

3 ay sonra ve seçim zamanı bütün dünyaya yardım ettik demek, cahil halkı kandırmak için kullanacaklar bugün yaptıklarını

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İtalya'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenleri yüzde 64'ü erkek, İspanya'da yüzde 59, Almanya'da ise bu oran yüzde 58. Bilim insanları, bu durumun nedenini koronavirüs için risk grubu olarak kabul edilen yüksek tansiyon ve diyabetin daha çok erkeklerde görülmesine bağladı. Bir başka görüş ise kadınların bağışıklık sisteminin erkeklere göre daha güçlü olduğunu savundu
Kadınlarda bulunan östrojen hormonunun bağışıklık sistemini güçlendirdiği yönünde hipotezler de bulunuyor. Yine de bilim insanları, tüm bu açıklamaların yeni tür koronavirüs değil diğer virüslerle yapılan çalışmalar sonunda elde edilen bulgulara dayandığına dikkat çekti. Koronavirüs ailesinden olan SARS ve MERS salgınlarında da kadınların daha fazla etkilendiği belirtildi.

Gazeteye açıklamalarda bulunan Gülüşken'in İsveç'te kalan kızı Leyla Gülüşken, hastalıktan dolayı babasının öleceğini sandıklarını söyledi. Babasının Kovid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen eve gönderildiğini hatırlatan Gülüşken, çaresiz biçimde sosyal medyadan yardım istediğini ve Türkiye'nin yardıma çok çabuk cevap vererek hemen uçak gönderdiğini anlattı.

İsveç devlet televizyonu SVT ise haberinde, İsveç'te tedavi göremeyen Kovid-19 hastası bir babanın kızlarının sosyal medyadan yardım isteğine Bakan Koca'nın cevap verdiğini vurguladı. Haberde, Koca'nın Gülüşken'in kızına ''Baban için hastanemiz, hekimlerimiz hazır. Cumhurbaşkanımızın, bütün halkımızın geçmiş olsun dileklerini iletiyorum.'' mesajı verdiği aktarıldı.

Expressen gazetesi ise ''Koronavirüs hastası tedavi olamayınca Türkiye'ye uçtu'' başlığıyla okuyucularına duyurduğu haberinde, Kovid-19 hastası bir babanın çocuklarının sosyal medyada yayımladığı videonun ses getirdiğini aktardı.

Türkiye'nin ambulans uçak gönderip Gülüşken ailesi fertlerini, Malmö Sturup Havalimanı'ndan alarak Türkiye'ye götürdüğü hatırlatılan haberde, Skona İl Genel Meclisi Başkanı Jimmy Gottfridsson'un, ''Birçok koronavirüs hastası hastanede tedavi olmuyor, evde karantina altında tutuluyor.'' açıklamasına yer verildi.

SVD gazetesi "Türkiye Strump Havalimanı'ndan hasta aldı'' başlığı ile haberi okurlarına duyururken, 47 yaşındaki Kovid-19 hastası bir babanın kızlarının sosyal medyada yardım isteklerinin Türkiye tarafından karşılandığı bildirildi.(AA)

yazdigim gibi renktas.

Daha önce getirilen Hastalar neydi ?
Rusyadanda 1 Vatandasi gerirdik...
birakin o isler, yok Sov yok o yok bu ....

Tele1 yapti bu haberi,Tele1'in isviçte muhabiri varmış olaya bak sen birde
2017de kuruldu Tele1.
Sahibi/Yönetmende : Merdan Yanardağ

Özellikle AKP iktidarına karşı yürüttüğü sert muhalefetle biliniyor...

Kitapi :Bir ABD Projesi Olarak AKP
Operasyon Partisi

“ ABD tarafından projelendirildiğini ve iktidara taşındığını ileri sürüyor. AKP'nin, emperyalizmle uyum içinde hareket ederek iktidar olunabileceğini düşünen Siyasal İslamcıların partisi olduğunu belirten Yanardağ, bir tür "suç ortaklığı"na dikkat çekiyor. “

-Semira Gülüşken, Emrullah Gülüşken’in Türkiye’ye getirilme süreci öncesinde sosyal medyadan kendisine konsolosluk ile temasa geçmeleri yönünde yapılan tavsiyelere dikkat çeken bir yanıt verdi. Gülüşken, sosyal medya hesabından verdiği yanıtta konsolosluk yetkililerinin kendilerinden uçak kaldırılması için 26 bin dolar istediğini söyledi. Gülüşken, “Biz bunu nasıl karşılayabiliriz” dedi.

Ve devami Isvecdeki Gazeteler :

Expressen gazetesi ise ''Koronavirüs hastası tedavi olamayınca Türkiye'ye uçtu'' başlığıyla okuyucularına duyurdu

SVD gazetesi "Türkiye Strump Havalimanı'ndan hasta aldı'' başlığı ile haberi okurlarına duyurudu.

İsveç devlet televizyonu SVT ise haberinde, İsveç'te tedavi göremeyen Kovid-19 hastası dedi.

Ben Dr.Fahrettin Kocaya güveniyorum!

Hem uçakla getirme hem de İspanya'ya, İtalya'ya, ABD'ye 3 palet maske vs göndermek sovdan ve siyasetten başka bir şey değil

3 ay sonra ve seçim zamanı bütün dünyaya yardım ettik demek, cahil halkı kandırmak için kullanacaklar bugün yaptıklarını

Uçakla getirme olayında katılıyorum ülkende milyonlarca insana maske bile dağıtamıyorken bize katacağı bir şey yok ama diğer ülkelere gönderdiğimiz yardımları ileride siyasi koz olarak kullanabiliriz. Türkiye'nin prestiji de baya kötüydü onu toparlamada yardımcı olabilir.

1- bu virüs hayvan pazarından yayıldı. Yok lab.'ta yapıldı yok Bill Gates yaptı vs palavra.

2- IMF para yardımını söyleyince ülkemizde ilk vaka aciklanmadı. 1 hafta sonra ilk vaka çıktı. IMF 'ye henüz basvurmadigimiz biliniyor.

3- açıklanan sayılar gerçek. Bahsedilen gibi 10da 1ini söylüyor olsalar hastane yoğun bakımından fotoğraflar, videolar yağardı. İllaki açıklama yapan baş hekim, doktor vs olurdu. Herkes mi iktidarın doktoru? İletişim çağındayız. Bu saklanamazdi. BBC gibi padisahimizin emri altında olmayan basın en azından olumsuz şeyler söylerdi.

4- 10 Nisanda yaşanan kargasa illaki bulaşı zinciri olacak anlamına gelmiyordu. Mikrobiyoloji okuyan bilir. Okumayan da o tarihlerde herhangi bir prof dinleseydi "BUYUK HATA FAKAT KESİNLİKLE 2.DALGA OLACAK DİYEMEYİZ" dediklerini duyarlardi. Sadece bulaşı riski oluşturuldu.

5- Ercüment ovalı kolpacinin tekidir. Gece açıklama yaptığında sabah amacının şov olduğunu söyledim. Hala da söylüyorum. Nispeten de doğru çıktı.

6- Trump çamaşır suyu için demedi. Herkes mal bu adam derken yine maalesef ben adamın şaka maksatlı söylediğini tahmin ediyorum demiştim. Kendisi de böyle dedi.

7- Bitiş tarihinin matematiksel veriler ve istatistiklere göre 20-25 mayis civarında olacağı görülüyor. Vaka sayıları max çift hanelere düşecek.

8- iktidar partisine ve yanci partisine hayatım boyunca oy vermedim. Vermem de söz konusu asla değil.

BUNLARİN DİSİNDA BİR ŞEYE İNANMAK SAĞ KESİMİN HER DEDİĞİNE İNANAN İNSANLAR GİBİ BUNLAR DA SOLUN HER DEDİĞİNE İNANIYOR DEMEKTİR. (Bana göre)

Refik Hoca sunar.

İyi akşamlar

Bunu söyleyen çok doktor ve profesör var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt