- 3 Temmuz 2012
- 138.447
- 87.189
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbrahimcim sağlık açısından bir sıkıntımız yok ama özelde çalıştığım için işler durma noktasına geldi.Her an işsiz kalabiliriz , ben bu durumdaysam Allah zor durumdakilere yardım etsin diyorum.
Halk Tv'de korkutuyor ahaberde pempe tablo çiziyor galiba 3kagitci
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Test sayısı cok oldugu icin artmıs bence 20 bin test yapsan 1500 gelirVaka biraz daha artmış
Temas çevresi arttığı için testte de bugüne kadar en yüksek sayıyı gördük galiba
Şimdilik sadece bunu buldum araştırmaya devam ediyorum
![]()
Is Germany treating its coronavirus patients differently?
Asked at Tuesday’s evening briefing why Germany appears to have a lower coronavirus death rate than Britain, the Chief Medical Officer Professor Chris Whitty said: ‘We all know that Germany got ahead in terms of its ability to do testing for the virus, and there’s a lot to learn from that.’...www.spectator.co.uk
Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki bir Akciğer hastalıkları uzmanı akciğerinde hasar olan 29 hastasını ölüm olmadan tamamını iyileştirmiş.
Bu hekim akciğerinde hasar olan hastalarına ventilatöre bağlamanın zarar vereceğini düşünüyormuş.Ventilatörden mümkün olduğunca kaçınmak gerektiğini iddia etmiş (çok ilginç).Adam şöyle düşünüyormuş ''çünkü makineler akciğerlere çok fazla baskı uygular ve verilen hava oksijen açısından çok zengindir. Bu, hastaların çökmüş akciğerden ölmesine yol açabilir.''
Yazıda İtalya'daki ölüm oranının fazlalığı da ventilatör kullanma sıklığına bağlanmış.
Tabi bu sadece eyalete bağlı bir kasabada çalışan hekimin görüşleri
Adam corona testine de çok güvenmiyormuş. Gelen hastalara çoğunlukla BT taraması yaparak ilaç tedavisine başlıyormuş(hangi ilaçlar olduğundan bahsedilmemiş)