Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyilesen sayısınıda ekledım baslıga

Vaka biraz daha artmış
Temas çevresi arttığı için testte de bugüne kadar en yüksek sayıyı gördük galiba

Vaka / Test oranı

20 Nisan: %11,7

21 Nisan: %11,7

22 Nisan: %8,2

23 Nisan: %7,6

24 Nisan: %8,1

25 Nisan: %7,4

26 Nisan: %7,8

27 Nisan: %10,6

28 Nisan: %8,2

29 Nisan %6,7

Şimdilik sadece bunu buldum araştırmaya devam ediyorum

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki bir Akciğer hastalıkları uzmanı akciğerinde hasar olan 29 hastasını ölüm olmadan tamamını iyileştirmiş.
Bu hekim akciğerinde hasar olan hastalarına ventilatöre bağlamanın zarar vereceğini düşünüyormuş.Ventilatörden mümkün olduğunca kaçınmak gerektiğini iddia etmiş (çok ilginç).Adam şöyle düşünüyormuş ''çünkü makineler akciğerlere çok fazla baskı uygular ve verilen hava oksijen açısından çok zengindir. Bu, hastaların çökmüş akciğerden ölmesine yol açabilir.''
Yazıda İtalya'daki ölüm oranının fazlalığı da ventilatör kullanma sıklığına bağlanmış.
Tabi bu sadece eyalete bağlı bir kasabada çalışan hekimin görüşleri
Adam corona testine de çok güvenmiyormuş. Gelen hastalara çoğunlukla BT taraması yaparak ilaç tedavisine başlıyormuş(hangi ilaçlar olduğundan bahsedilmemiş)

Şöyle bir haber paylaşmıştım cuma günü
Bugün Sağlık Bakanı da hastaları erken dönemde entübe etmekten kaçındıklarını açıklamış.

İyileşen hasta sayısında muazzam ilerleme kaydettik
Vakalar da düşmeye başladı
İnsanların asıl şimdi bu virüs belasından kurtulmak için dişini sıkması gerekirken bugüne kadarki tüm tedbirleri riske atıyorlar.
Çevrenizdeki insanları henüz bir şeyin bitmediğini söyleyerek uyarın lütfen

Kamu ve ozel sektorde calisanlara maske yardimi gelmiyormus devlet tarafindan. Sms gelmiyormus. Isveren uzerinden alinmasi gerek miş. Simdi haberde çıktı

İspanya yükselmiş yine
+4771 vaka
+453 ölüm

İngiltere sayılarda hala yüksek seyrediyor

Son 4 gün verileri
Yoğun bakım ve entübe sayısı düşüş ivmesini devam ettiriyor.
İyileşen artışı da aynı şekilde

EWyHZrjXYAA9pHD.webp
EWs90iKXkAAm4XB (1).webp

EWoDVZSWkAQKknm.webp
EWiwXPJXkAAh-_T (1).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt