Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ülkeyi komple açalım derim üstat. ne dersin bu hususta.

zor bir ekonomik dönemden geçiyoruz zaten, insan sağlığının s.klenmemesine ılımlı yaklaşıyor vatandaş gördüğün gibi.
Avmlerdeki cafe-restaurantlar açık olacaksa mesela herkesin açabilmesi lazım. Yine kuaförlere yapılacağı gibi 15 günde bir denetlersin hepsini.

Az insan alınırsa maske zorunlu kılınırsa ne olacak ki anlamadım ben. Bence yanlış zaten bilinçli karar almıyor herif deneme yapılma yapıyor ve kimse gitmeyecek bence orası ayrı da ufacık marketlerde 100 kişi doluşuyor her gün dipdibe. Büyük bir fark yaratacağını düşünmüyorum ben. Erkek berberleri biraz sıkıntılı ama bakalım.

20200506_141019.webp

Gecmisteki pandemiler nazara alinip covid icin olası 3 senaryo. Özetle, virüsün kendi ozelliklerine binaen virusun ve belkide pandeminin daha uzun sure aramizda kalabilme olasiligi. Ustteki senaryolar 2022 ye kadar ozet gosterilmis. Bu yuzden devletler asla rahata dusmemeleri lazim. Bu sosyal mesafe kurallari vesaire daha uzun bir sure bizimle olacaktır diye dusunmekteyim

O açılmasın bu açılmasın evde 2 3 ay karantinada duralım sonra yastığı kemiririz evde

Açmayan ülkemi kaldı iş devlette bitiyor kurallara uymayanlara acımadan cezayı kesmeli

Daha en başından bu ceza yöntemi uygulansaydin millet bukadar gevşek olamazdı

bundesliga resmen mayis ortasinda basliyor.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Kırıkkale Valiliği'nce geride kalan 2 haftada kentte hiç yeni koronavirüs vakasına rastlanmazken, hafta başında 1 günde vaka sayısında önemli bir artış yaşandığı bildirilerek, vatandaşlar tedbirlere uymaları konusunda uyarıldı.

Fragmanda bayağı spoiler var gibi

Daha maçlar oynanacak turistler gelecek falan neye güveniyorlar acaba merak ediyorum:d Bu arada bizim buradaki esnaflarda virüs olmaması enteresan adamlar maske takmıyor kaç aydır milletle dipdibeler sürekli hicbisey olmuyor ilginç harbiden.

Daha maçlar oynanacak turistler gelecek falan neye güveniyorlar acaba merak ediyorum:d Bu arada bizim buradaki esnaflarda virüs olmaması enteresan adamlar maske takmıyor kaç aydır milletle dipdibeler sürekli hicbisey olmuyor ilginç harbiden.
Turist nereden geliyor?

4 sokağa çıkma yasağı olmayan günden dolayı vakada artış olmuş diyor sn bakan. E neye güvenip kısıtlamaları gevşetiyonuz o zaman. Berber o bu açılınca eskiye dönceğni tahmin etmek zor değil. Günlük 2bin vaka varken salgın bitiyor algısı yaratıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt