Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Berberle konuştum epey sıkı tedbirler gelmiş uyulursa güzel uymayan cakallara cezalar epey yuklu diyor
gozun aydin renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berberle konuştum epey sıkı tedbirler gelmiş uyulursa güzel uymayan cakallara cezalar epey yuklu diyor
konyada değilAVM’ler açık zaten güvenlik temizlik ve market şimdi sadece perakende açılıyor sonra o da Haziran başı cafe restoran açılır en son spa sinema gym
Film gibi.
Konya’daki avmlerde market yok mukonyada değil
BourneFilm gibi.
varKonya’daki avmlerde market yok mu
E açık değil mi
Dunyanin gelmis gecmis en muthis ajanı.Bourne
değilE açık değil mi
Hele hudson körfezine atlayıp ölü gibi dibe çöküp jenerikle yüzmeye başlıyor ya mobynin şarkısıyla tam bir mücahit gerçektenDunyanin gelmis gecmis en muthis ajanı.
Allah allah genelge var İstanbul Ankara Adana Mersin ve Hatay’da gördüm hatta girdim yengenle markette filan buluşup alışveriş yapıyoruz emin misin sen
tamam açıkAllah allah genelge var İstanbul Ankara Adana Mersin ve Hatay’da gördüm hatta girdim yengenle markette filan buluşup alışveriş yapıyoruz emin misin sen
Açık açıktamam açık
K.bakma renktas ama biraz cayirdatmislarEve gelene 70 TL verdim dün
eve berber böyle oluyor saç-sakalK.bakma renktas ama biraz cayirdatmislar
70 TL nedir ya
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
70 TL verecek olsam saç sakal yanında başka bölgeleri de traş etmesini isterdimeve berber böyle oluyor saç-sakal
70 TL verecek olsam saç sakal yanında başka bölgeleri de traş etmesini isterdim
Bak cok guzel dedin itibar olarakta zarar etti diyorsun simdi bu soylemlere devam ederslerse belki kar ederler ama itibarlari tam fiyasko olur kac maske sattilat kac para zarar ettiler zaten toplasan 1 hafta maske satmadilar bile maske dedigin halkin en kolay alacagi yerde satilir eczane gibi kucuk yere maske satisini tikistirmakta devletin ayibiAtladığın nokta birisi özel sektör, diğeri çalışan. Sigara satan market satmayan market gibi. Eczaneler bu maske yüzünden kar yerine zarar etti, itibar olarakta zarar ettiler. Tedarikçiden bi maskeyi 5e alırken bunlar geliş fiyatına sattıklarında bile millet isyan etti. Arkadaşım ve eniştem eczacı ordan biliyorum.