Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyiyim çayımı höpürdetiyorum. Sonra da dondurma yiyeceğim.

Sen nasılsın. Insanları mı geriyorsun yine.

sent via GSC
Ben kimseyi germiyorum neden gerildiklerini de anlamıyorum herkes mutabık olmak zorunda mı hani fikir hürriyeti

Afiyet olsun ben zaten hep çay içiyorum Sönmez ocak benim

Önyargı değil benimki, bilmediği şeyler hakkında engin bilgi sahibi gibi ahkâm kesenlere tepki. Eleştirmek de suç mu begenmedigimiz fikirleri, pardon fikir dedim laf obeklerini...

Ben kimseyi germiyorum neden gerildiklerini de anlamıyorum herkes mutabık olmak zorunda mı hani fikir hürriyeti

Afiyet olsun ben zaten hep çay içiyorum Sönmez ocak benim
Seninki fikir değil ki. Sırf senin söylediklerin doğruymuş gibi konuşuyorsun hep. Buna fikir hürriyeti denilmez.

Ben de çok çay içerim. Hatta Ramazan da su dan çok bunu özlüyorum gün içinde.

sent via GSC

Seninki fikir değil ki. Sırf senin söylediklerin doğruymuş gibi konuşuyorsun hep. Buna fikir hürriyeti denilmez.

Ben de çok çay içerim. Hatta Ramazan da su dan çok bunu özlüyorum gün içinde.

sent via GSC
Allah kabul etsin

Niye fikir değil? Ayrıca zorla dayatıyor muyum ama siz ikna etmeye çalışıyorsunuz

Önyargı değil benimki, bilmediği şeyler hakkında engin bilgi sahibi gibi ahkâm kesenlere tepki. Eleştirmek de suç mu begenmedigimiz fikirleri, pardon fikir dedim laf obeklerini...

Eleştir de linç etmek, uçurtmak olmuyor. Ahkam kesen kim kaynak veriyorum da beğenmeyebilirsin zaten ikna eden mi var? Olma ikna bana ne

Virüsten saklanarak değil bulaşarak bağışıklık kazanacağı bir gerçek ki kasım sonundan beri yazıyorum bunu şimdi mutasyon haberleri geliyor

İnsanlık vebayı aşıyla mı yendi bu ilk pandemi mi

Korkaklığın sonu felaket, yıkım, ekonomik çöküntü ve zayıflamış bağışıklık sistemleridir

Hayır ölümcül de değil ebola, veba, hiv gibi gayet basit bir üsye hep sosyal medya ve internet çağı bebeleri yüzünden

Kişiden kişiye bulaşsın , bağışıklık kazanalım, virüs mutasyona ugrar nasıl olsa...

Peki onca aydır hayatını kaybeden binlerce insan ne olacak ? İnsanlar şimdiye kadar tedbirli olmasa ve sokağa fırlasa daha çok can kaybı olmayacağını nasıl bilebilirdik.

Mikrobiyoloji bilimi o kadar karmaşıktır ki bugün bile virüs hakkında bilmediğimiz onlarca şey vardır belki de. Nasıl olsa mutasyona uğrar biz de bağışıklığımızı kazanırız o yüzden insanları sokağa salalım fikri bana pek mantıklı gelmedi açıkçası.
Bunun en iyi örneği ABD olabilir. Bir sürü kişi sokaklarda devlete karşı protesto yürütüyor
California da sahiller doluyor ama yine ABD aynı vakaları açıklamaya devam ediyor.

Evet bu sürecin ekonomik , psikolojik vs. bazı etkileri olabilir ama insan canı için değmez mi ?

Spor spikeri Ercan Taner, liglerin başlaması kararına tepki göstererek "Maçlar başlarsa ben anlatmayacağım. Bu bile bile lades olur" dedi.

Şu an çalışmak zorunda olan milyonlarca insan var, senin totonun üstünde oturup 90 dakika maç anlatmana mı kaldık lale?

Kanada'da Modifiye Diyaliz Cihazı ile Coronavirus Tedavi Çalışmaları

Kanadalı bir grup bilim insanı, Covid-19'a karşı kanın temizlenmesinde kullanılan diyaliz makinesi ile farklı bir tedavi metodu geliştirdi.Kanada'nın Ontario eyaletine bağlı London kentindeki Lawson Sağlık Araştırmaları Enstitüsünden yapılan açıklamada, özel bir diyaliz prosedürü ile gerçekleştirilen tedavinin dünyada ilk olduğu ve bu usulle yeni tip koronavirüsün tedavi edilebildiği bildirildi.

Açıklamada, yeni tedavinin, virüsün ağır hastalarda bir sitokin fırtınasına neden olabileceğini gösteren kanıtlara dayandığı vurgulandı.
Çalışma grubunun lideri Dr. Chris McIntyre, sitokin fırtınasının hiperinflamatuar duruma yol açtığını dile getirerek küresel ilaç sıkıntısı ve hiperinflamasyon ilaçlarının sınırlı olması gibi kaygılar arasında, Kovid-19 için daha fazla tedavi seçeneği keşfetmeye çalıştıklarını söyledi.
Dr. McIntyre, "Bu bizde, hastanın kanını vücudun dışında tedavi etme fikri doğurdu. Bağışıklık tepkisini değiştirmek için iltihap ile ilişkili beyaz kan hücrelerini yeniden programlayabiliriz. Nihai hedef hastanın hayatta kalmasını sağlamak, iyileştirmek ve oksijen ve ventilasyona bağımlılıklarını azaltmaktır." dedi.
Yeni tedavinin, "ekstrakorporeal lökosit modifiye" cihazı adı verilen modifiye edilmiş standart bir diyalizöre odaklandığı kaydedilen açıklamada, cihazla hastanın kanının standart diyalizden çok daha yavaş bir devrede çıkarıldığı, daha sonra beyaz kan hücrelerini hedeflemek ve dönüştürmek için belirli seviyelerde biyokimyasal bileşenler kullanıldığı belirtildi.
Lawson Sağlık Araştırmaları Enstitüsünün açıklamasında, tedavi gelişiminin, yeniden programlanmış beyaz kan hücrelerinin, tekrar dolaşıma sokulduktan sonra, bağışıklık sisteminin yeni tip koronavirüse karşı artan hassasiyetinden etkilenen organlarda hiperinflamasyonla savaşmaları şeklinde programlandığı ifade edildi.
Açıklamada, yeni tedavinin, London Üniversite Hastanesi ile Victoria Hastanesi’nde durumları kritik 40 gönüllü Kovid-19 hastası üzerinde test edileceği bildirilerek sonuçların kamuoyu ile paylaşılacağı aktarıldı.

Eleştir de linç etmek, uçurtmak olmuyor. Ahkam kesen kim kaynak veriyorum da beğenmeyebilirsin zaten ikna eden mi var? Olma ikna bana ne

Kaynak falan verdiğin yok. Kitaplarında öyle yazıyor falan kaynak değil.Sallamak. Artı ikna falan olmuyorum zaten kimsenin de olduğunu sanmıyorum. Bir de ben kimseye şucusun bucusun demedim, herkes kendi gibi bilirmiş herkesi. Ama görünen köy kılavuz istemez.

Kaynak falan verdiğin yok. Kitaplarında öyle yazıyor falan kaynak değil.Sallamak. Artı ikna falan olmuyorum zaten kimsenin de olduğunu sanmıyorum. Bir de ben kimseye şucusun bucusun demedim, herkes kendi gibi bilirmiş herkesi. Ama görünen köy kılavuz istemez.
Son cümleyle tüm paragrafı çöpe atmışsın

İyi de ikna eden mi var seni tanımıyorum ki 2 gündür fark ettim seni

Son cümleyle tüm paragrafı çöpe atmışsın

İyi de ikna eden mi var seni tanımıyorum ki 2 gündür fark ettim seni

İkna ediyorsun demedim ki mantık dışı yazıyorsun ve gösterdiğin kanıtlar sözlü olduğu için hiç bir anlam ifade etmiyorsun diyorum. Sen hala yerinde sayıyorsun. Sadece şu cümle bile geri kalanların çöpe atılması için yeterli. " Hükümetin dış politikasını beğeniyorum, ekonomi politikasını beğenmiyorum". Bunun üstüne ne konuşulur ki.

İkna ediyorsun demedim ki mantık dışı yazıyorsun ve gösterdiğin kanıtlar sözlü olduğu için hiç bir anlam ifade etmiyorsun diyorum. Sen hala yerinde sayıyorsun. Sadece şu cümle bile geri kalanların çöpe atılması için yeterli. " Hükümetin dış politikasını beğeniyorum, ekonomi politikasını beğenmiyorum". Bunun üstüne ne konuşulur ki.
E konuşma

Dediğim gibi seni tanımıyorum

Bu alıntıladığını ben hep söylerim zaten

Seni ikna etmek de umrumda değil ki seni tanımıyorum iyi günler dilerim

E konuşma

Dediğim gibi seni tanımıyorum

Bu alıntıladığını ben hep söylerim zaten

Seni ikna etmek de umrumda değil ki seni tanımıyorum iyi günler dilerim

Üstteki mesajlara bak ilk kim kimi alintilamis ondan sonra yaz bunları. Ben yorumları yazarken kimseyi alintilamadan yazarken her seferinde bitlenip alıntı yapıp cevap yazan sensin. Ben seni kişisel olarak tanımıyorum ama bu düşünce sahiplerini iyi tanıyorum. Evet haklısın bundan sonra alintilayip konuşma ve yazma.Sana da iyi günler.

Üstteki mesajlara bak ilk kim kimi alintilamis ondan sonra yaz bunları. Ben yorumları yazarken kimseyi alintilamadan yazarken her seferinde bitlenip alıntı yapıp cevap yazan sensin. Ben seni kişisel olarak tanımıyorum ama bu düşünce sahiplerini iyi tanıyorum. Evet haklısın bundan sonra alintilayip konuşma ve yazma.Sana da iyi günler.
Bana yazıyorsun iki gündür aptal değilim bariz ki zaten sen de ikrar ediyorsun selametle

Bana yazıyorsun iki gündür aptal değilim bariz ki zaten sen de ikrar ediyorsun selametle

Bir söylediğin bir söylediğini tutsun, o kadar eleştiriye hep aynı cevap. "Sükut ikrardandir" ne güzel söz, tam senlik. Selamet yolun olsun, ikrar senden uzak dursun zor da olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt