Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
şehirlerarası yasak 3 hazirana kadar uzatılmış diye bir şey okudum, dogru mu kolpa mı acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpaşehirlerarası yasak 3 hazirana kadar uzatılmış diye bir şey okudum, dogru mu kolpa mı acaba
1 dönem daha Trumpla gideceklerVirüs felan saldı adamlar. Yok artık eminim Trump kesin seçilmez hatta indirebilirler de ( protestocular değil tabi derin abd)
Dünyada durum eskisinden de beter maalesef. ABD ile birlikte İtalya'nın zirvede olduğu zamanlar dünya geneli 95 bin vaka açıklanırdı ortalama her gün .Şimdi 125 bine çıkmış bu sayı.
Bu arada Peru da bugün 7 bine fırlamış.
Şuan ki vakaların hepsi izleme yolu ile bulunan hastalardır. Bu hastalıktan hiç etkilenmeden geçiren dünya genelinde %30luk bir kesim var. Maske ve fiziki mesafe ile insanları bu işin içinden çıkaramazsın. Çok çabuk normalleşmeye döndük.Daha da kapalı tutamazdık.
Artık maske ve sosyal mesafeye güvenip yola çıkmak zorundayız.
Tedavi gelene kadar bu ölçüde idare etmek zorundayız
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu rakamlar iş yerleri ve avmler açıldıktan sonra yükselişe geçer, önlemleri ne yazık ki erken bıraktılar.
Teknoloji marketleri kapalıydı, Koçtaş yeni açıldı, Kocaeli'de avmler yeni açılacak. Bir çok iş yeri az personel ve belli saat çalışıyorken tamamen standarta dönmüş olacak. Umarım iyi götürdükleri bu durumun sonunu da güzel getirirler.Açık değil mi zaten işyeri ve avmler anlamadım.