Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplu taşıma olayını ben anlamadım la zaten virüs bulaşının en yüksek olduğu yerde nasıl böyle karar alıyorlar ilginç.

Virüsün bulasiciligi günden güne azalıyor belki de

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla kısıtlamalar varkende toplu taşımalar boş boş gitmiyordu yine ama tamamen salmakta bir enteresan geldi. Yeni vakalar hep küçük şehirlerden çoğunlukla küçük şehirlerden falan mı acaba çözemedim. Zaten şu durumda 10-15 gün içinde ciddi bir artış olmazsa vallahi virüsün anlatıldığının binde biri kadar falan olduğuna inanacağım bende.

Şimdilik bugünkü ilk 10 bu şekilde Brezilya sabaha karşı güncellenecektir tekrar

Screenshot_20200602-002002_Chrome.webp

Sadece Ülkemizde degil avrupa’nin genelinde artik saldilar herseyi normale dönüldü sicaklardan dolayi

Artik insanlara birakildi sorumluluk,galiba sicak havalarda bulasiciligi azaliyor cünkü vakalar düsüse gecti genel anlamda

İranda artması normal. Bizim burada bi iranlı var geçen hafta sordum sizin oralarda durum nasıl diye. Her yer açık bura gibi değil normal hayatına devam ediyor millet dedi

Abd ve Rusya şu sıralamada olmazsaydı şu an kimse konuşmazdı.
Maalesef bir yandan ekonomi canlansın diye unutturulmaya çalışılıyor.
Mesela virüsün ülkemizde ilk çıktığı zamanları düşünelim. Vaka katlanarak bin seviyesine geldiğinde acayip korku oluşmuştu halbuki şu an yine günlük o seviyelerde vaka açıklıyoruz ama millet sanki her şey bitmiş gibi maske takmıyor, sorumsuzca dolmuşa 30 kişi biniyor vs vs.

Maalesef bir yandan ekonomi canlansın diye unutturulmaya çalışılıyor.
Mesela virüsün ülkemizde ilk çıktığı zamanları düşünelim. Vaka katlanarak bin seviyesine geldiğinde acayip korku oluşmuştu halbuki şu an yine günlük o seviyelerde vaka açıklıyoruz ama millet sanki her şey bitmiş gibi maske takmıyor, sorumsuzca dolmuşa 30 kişi biniyor vs vs.

İlk çıktığında başkanlar , ünlü isimler covid oldu diye her tarafta bas bas bağırdılar ama iyi bakılınca bir şey olmadığını , iyileşildiğini anlayınca geriye kalanlardan bizene dediler açın her tarafı ekonomi niye duruyor para kaybediyoruz dediler zaten fabrika sahibi adama bulaşma ihtimali çalışana bulaşma ihtimaline göre yüzde 0,01 dir.

İlk çıktığında başkanlar , ünlü isimler covid oldu diye her tarafta bas bas bağırdılar ama iyi bakılınca bir şey olmadığını , iyileşildiğini anlayınca geriye kalanlardan bizene dediler açın her tarafı ekonomi niye duruyor para kaybediyoruz dediler zaten fabrika sahibi adama bulaşma ihtimali çalışana bulaşma ihtimaline göre yüzde 0,01 dir.
Keşke işçilere ve devletten maaş desteği olmayanlara devlet maddi yardım yapabilseydi. Keşke halktan yardım toplamaya gerek kalmayacak kadar iyi bir ekonomimiz olsaydı.
Keşkeler bitmez, neyse umarım bu süreci en kısa sürede atlatırız. Psikolojik yönden çöktü herkes resmen.

Keşke işçilere ve devletten maaş desteği olmayanlara devlet maddi yardım yapabilseydi. Keşke halktan yardım toplamaya gerek kalmayacak kadar iyi bir ekonomimiz olsaydı.
Keşkeler bitmez, neyse umarım bu süreci en kısa sürede atlatırız. Psikolojik yönden çöktü herkes resmen.

Hocam sadece bizim için demiyorum ki düzen böyle Almanya bile dayanamadı daha fazla.

bugün hava sicak olacak baya burada.
alis verisimi falan yapmak icin erkenden cikacagim.
maskenin altinda zor nefes aliyorum bir de cok sicak havalarda hic cekilmez.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

amerikadaki prostestolar umarim hastaligin daha fazla yayilmasina sebep olmaz, ordaki durum zaten cok daha kritikti.

bugün hava sicak olacak baya burada.
alis verisimi falan yapmak icin erkenden cikacagim.
maskenin altinda zor nefes aliyorum bir de cok sicak havalarda hic cekilmez.

Ben Cumartesi gitmiştim her yer doluydu Pazartesi tatil diye millet saldırıyordu yine.

1 gün tatil olunca açlıktan ölecekler sanki, insanların bu huyuna anlam veremiyorum.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt