- 8 Mayıs 2009
- 18.880
- 6.344
- 2.493
Toplu taşıma olayını ben anlamadım la zaten virüs bulaşının en yüksek olduğu yerde nasıl böyle karar alıyorlar ilginç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam haksız değil
Yaşanan her şey boşuna mıydı üstat. Gevşeme dediysek bu kadar da olmamalı bence yaniAdam haksız değil
Virüsün bulasiciligi günden güne azalıyor belki deToplu taşıma olayını ben anlamadım la zaten virüs bulaşının en yüksek olduğu yerde nasıl böyle karar alıyorlar ilginç.
Virüsün bulasiciligi günden güne azalıyor belki de
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdilik bugünkü ilk 10 bu şekilde Brezilya sabaha karşı güncellenecektir tekrar
Ekli dosyayı görüntüle 82485
Iran düşmüştü binlere kadar sonra yükseldiler.İrana noldu yav yeniden ? Salmışlarmıydı komple onlarda ?
Maalesef bir yandan ekonomi canlansın diye unutturulmaya çalışılıyor.Abd ve Rusya şu sıralamada olmazsaydı şu an kimse konuşmazdı.
Maalesef bir yandan ekonomi canlansın diye unutturulmaya çalışılıyor.
Mesela virüsün ülkemizde ilk çıktığı zamanları düşünelim. Vaka katlanarak bin seviyesine geldiğinde acayip korku oluşmuştu halbuki şu an yine günlük o seviyelerde vaka açıklıyoruz ama millet sanki her şey bitmiş gibi maske takmıyor, sorumsuzca dolmuşa 30 kişi biniyor vs vs.
Keşke işçilere ve devletten maaş desteği olmayanlara devlet maddi yardım yapabilseydi. Keşke halktan yardım toplamaya gerek kalmayacak kadar iyi bir ekonomimiz olsaydı.İlk çıktığında başkanlar , ünlü isimler covid oldu diye her tarafta bas bas bağırdılar ama iyi bakılınca bir şey olmadığını , iyileşildiğini anlayınca geriye kalanlardan bizene dediler açın her tarafı ekonomi niye duruyor para kaybediyoruz dediler zaten fabrika sahibi adama bulaşma ihtimali çalışana bulaşma ihtimaline göre yüzde 0,01 dir.
Keşke işçilere ve devletten maaş desteği olmayanlara devlet maddi yardım yapabilseydi. Keşke halktan yardım toplamaya gerek kalmayacak kadar iyi bir ekonomimiz olsaydı.
Keşkeler bitmez, neyse umarım bu süreci en kısa sürede atlatırız. Psikolojik yönden çöktü herkes resmen.
Sebep oluramerikadaki prostestolar umarim hastaligin daha fazla yayilmasina sebep olmaz, ordaki durum zaten cok daha kritikti.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Ben Cumartesi gitmiştim her yer doluydu Pazartesi tatil diye millet saldırıyordu yine.bugün hava sicak olacak baya burada.
alis verisimi falan yapmak icin erkenden cikacagim.
maskenin altinda zor nefes aliyorum bir de cok sicak havalarda hic cekilmez.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk