Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salonda durum nedir knk. full kapasite mi çalışıyorsunuz

Bizimkiler 1 temmuzda açmaya karar verdi, iyice hafiflesin diyorlar. Bizde makinalar vs. dizdik ona göre baya aralıklı. Saat başı gruplar alınacak az kişi gelecek zaten. Bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası.

izmirin comarlarıda cıkmıs eglenmeye

izmirin comarlarıda cıkmıs eglenmeye

Kadıköy Moda da olabilir burası twitterda yazmışlar. Asıl çomar bunlar işte. Sorsak Anadoludaki Ayşe teyzeme çomar derler. Biz özgürüz biz marjinaliz yiaaa diyen ağızlarına küreklen vuracan o zaman deneyebiliyorlar mı bir daha.

Kadıköy Moda da olabilir burası twitterda yazmışlar. Asıl çomar bunlar işte. Sorsak Anadoludaki Ayşe teyzeme çomar derler. Biz özgürüz biz marjinaliz yiaaa diyen ağızlarına küreklen vuracan o zaman deneyebiliyorlar mı bir daha.
Yok burası Alsancak sahil kenarı çimler.

şu ülkede aklı başında bir kesim bulmak artık güçleşiyor Doktorlar yoğun bakımda canlarını hiçe sayıyorlar bu spastikler için bunların yaptıklarına bak

Bu şekilde gevsemede güvenlik güçlerinin payı çok büyük eskisi gibi denetleme yapmıyor polis zabita
Polis arabasının yanından grup halinde küçük çocuklar geçiyor bişey bile demiyor

Dün aylar sonra k.peder ziyaretine gittik, maske takma oranı %50, insan kalabalığının eskisinden pek farkı yoktu.

Yani eğer ortada dikkat eden bir kesim varsa onun 2 katı "bana bir şey olmaz." diyen var.

Ben burada eleştiriyi denetleme tarafına yaparım, bu işler tavsiyeyle olmaz. Maske mi? Zorunlu olarak takacaksınız de kardeşim, takmayana x ceza. Sosyal mesafe mi, zorunlu olarak uyacaksınız de, uymayana ceza.

İşi şansa bırakacaksak da söylesinler bilelim, bu şekilde tamamen şansa bırakıyoruz çünkü.

Dün işlerim vardı haftasonu serbest olmuşken onları halletmek için tüm gün dışarıdaydım. Ama burada da maske takmak, hijyen kurallarına uymak ve mesafeye dikkat etmek hak getire. Bunları denetleyecek adamlar bile maske takmıyorlar. İnşallah artış göstermez ama böyle olursa 1-2 hafta sonra bunun acısı çok olabilir.

Sultangazi ve leventteki gozlemlerime gore neredeyse herkes takiyor, yolda yururken nefes almak icin cenesine alanlara veya cikarsnlara da bir sey diyemiyorum cunku butun gun maskeyle dolasmak da zor is. Otobuste max 1-2 kisi cikarma cureti gosteriyor onlari da tespit edip ceza kesmek biraz guc malesef.

Serbest birakilmasina ragmen baskasiyla yanyana oturmaya cekinip ayakta duranlar var ama yogun saatlerde otobus kullanmadim asil orada sosyal mesafe diye bir sey kalmaz.

Ote yandan bunlarin hicbirine ihtiyacimiz yok maske de bos is.

Sultangazi ve leventteki gozlemlerime gore neredeyse herkes takiyor, yolda yururken nefes almak icin cenesine alanlara veya cikarsnlara da bir sey diyemiyorum cunku butun gun maskeyle dolasmak da zor is. Otobuste max 1-2 kisi cikarma cureti gosteriyor onlari da tespit edip ceza kesmek biraz guc malesef.

Serbest birakilmasina ragmen baskasiyla yanyana oturmaya cekinip ayakta duranlar var ama yogun saatlerde otobus kullanmadim asil orada sosyal mesafe diye bir sey kalmaz.

Ote yandan bunlarin hicbirine ihtiyacimiz yok maske de bos is.

Celiktepeden bildiriyorum sokağın çoğu takmıyor valla, yasak gelmesi yakın bence:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt