Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maskeyi geçtim millet evden eve misafirliklere, toplantılara, cenaze ziyaretlerine,günlere, sahil kenarı partilerine, sokakta kol kola grup halde gezmeye umarsızca devam ediyor.
Tokalasmalar kucaklasmalar da az değil. Bu nasılsa tanıdık diye düşünüyorlar galiba virüs akrabayı seçmiyor ya

Gülüyorum böyle tabloları görünce.İnsanları ne kadar uyarırsanız uyarın,karşısınızdaki "bana birşey olmaz diyen" bir dangalak.Mal gibi sağda solda maskesiz gezenlere,bana bişey olmaz diyenlere ne olacaksa olsun gebersin umrumda değil ama her türlü uyarıyı dikkate alan,her türlü kurala uyan insanlara,sağlık çalışanlarının emeklerine yazık.
İnsanlarda nasıl bir kafa yapısı var çözmek gerçekten zor.Lan dünya çapında bi salgın var ölü sayısı 500 bin civarı galiba tam emin değilim,herif gelmiş "bana bişey olmaz ya nolacak,çok abartıyolar bu işi" diye gevşek gevşek geziniyo etrafta.Ümüğünü sıkacan hepsinin.Senin ne özelliğin var olm sana niye bişey yapmıyo bu virüs.Bize bunu açıkla ikna et ben de takmayacam maske,temizlik malzemesi de kullanmayacam senin gibi pislik bi insan olarak devam edecem hayatıma.Yasak koyuyolar uyan yok,para cezası veriyolar sallayan yok,napmak gerekiyo bu dangalakların belirlenen kurallara uymaları için çok merak ediyorum.Hayatında umursadığı ne var acaba? Onunla ilgili bi ceza sistemi geliştirmek lazım ki bu da mümkün değil.

Çinlilerin katledilmesi için yanıp tutuşan arkadaşlara yapılmışı var diyerek unit 731'e göz atmalarını tavsiye ediyorum. Yarım milyon çinli köylü üzerinde efsane deneyler yapılıyor. Deri altına aloe vera enjekte edip karıncalara yediriyorlar falan. Kolera, şarbon vs ne varsa basıyorlar. Vee durun daha en iyi kısmı gelmedi; çoluk çocuk da ayırt etmemişler yani tam hayalinizdeki gibi.

Abd sonradan bu deneylere el koyduğu için pek kaynak kalmamış ortalıkta ama fotolar falan bir nebze içinizi soğutur diye tahmin ediyorum. İyi seyirler.

Hindistan
+12.023 vaka +315 ölüm

Toplam vaka : 321 bin
Toplam ölüm : 9 bin
İyileşen hasta : 162 bin

Aktif vaka -----> 150 bin

Ya yemin ederim 4.5 ve 5 yaşındaki yeğenlerim bile virüsten haberdarlar ve Türk halkının yüzde 95'inden filan daha bilinçliler. Bahçeden geldiğinde direkt ellerini yıkıyorlar, biri dışardan geldiğinde ellerini yıkadın mı diye soruyorlar, anne bizi yıka filan diyorlar. Geçen alt kat komşumuza sakın bize gelmeyin, virüs var demiş. 5 yaşında bu çocuk yav.
Babaannesine hastalık bitince bize geleceksin değil mi diye soruyor.

5 yaşındaki çocuk kadar zekaya sahip değil bu millet. Yemin ederim her şey müstehak bize.

Benim umrumda olur. Çok sevinirim. Hatta bin atom bombasını bağlayıp düğmesini versinler su anda gözümü kirpmadan basarım.
1592079855518.webp

Allahu akbar

gelecek ay tatil icin almancilar da geliyor
daha da kötüsü olmaz umarim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Çin 57 vaka ile nisan ayından beri en yüksek vakasını bildirdi.

Ok yaydan çıktı bu saatten sonra vaka sayısına değil ölüm ve entube sayısına bakmak daha mantıklı.. 1 vaka bile kalsa bu kadar kolay yayılan bir virüs 100lerce kşşde görülür tekrar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt