Gülüyorum böyle tabloları görünce.İnsanları ne kadar uyarırsanız uyarın,karşısınızdaki "bana birşey olmaz diyen" bir dangalak.Mal gibi sağda solda maskesiz gezenlere,bana bişey olmaz diyenlere ne olacaksa olsun gebersin umrumda değil ama her türlü uyarıyı dikkate alan,her türlü kurala uyan insanlara,sağlık çalışanlarının emeklerine yazık.
İnsanlarda nasıl bir kafa yapısı var çözmek gerçekten zor.Lan dünya çapında bi salgın var ölü sayısı 500 bin civarı galiba tam emin değilim,herif gelmiş "bana bişey olmaz ya nolacak,çok abartıyolar bu işi" diye gevşek gevşek geziniyo etrafta.Ümüğünü sıkacan hepsinin.Senin ne özelliğin var olm sana niye bişey yapmıyo bu virüs.Bize bunu açıkla ikna et ben de takmayacam maske,temizlik malzemesi de kullanmayacam senin gibi pislik bi insan olarak devam edecem hayatıma.Yasak koyuyolar uyan yok,para cezası veriyolar sallayan yok,napmak gerekiyo bu dangalakların belirlenen kurallara uymaları için çok merak ediyorum.Hayatında umursadığı ne var acaba? Onunla ilgili bi ceza sistemi geliştirmek lazım ki bu da mümkün değil.