Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sefer kesin öleceğiz sanırım facia yaklaşıyor xdxd
Bu sayılara bakarsak maalesef öyle görünüyor.
Dünyada sıfırlanmadıkça bize rahat yok. Biz sıfırlasak bile her türlü dış ülkelere bağımlı durumdayız onlarla ithalat ve ihracat yapan bir ülkeyiz... Yurt dışında yaşayan/ seyahat etmek zorunda kalan on binlerce vatandaşımız var.
Dünyada durum hiç parlak değil. İyileşen sayıları vs. çok iyi ama hala ABD ve Brezilya'da binlerce kişi hayatını kaybediyor.
Umarım dünya bu illetten tez zamanda kurtulur. Bununla beraber çok sayıda aşı çalışmaları bu konuda büyük umut kaynağı

20200801_152743.jpg

Benim anlamadigim kisin 2. Dalga geliyor gibi aciklamalar ama Avrupada vakalarin en yuksek oldugu yerler zaten hep sicak ulkeler .Yani neye dayanarak kisin 2. Dalga gelicek onu anlamiyorum.

Bu haziranda bitecek olan atatürk hava alanı hastanesi ne oldu yahu ağustos geldi bitmedi heralde. Uzay üssü mü kuruyorlar güya 40 günde bitecekti
mühim 1 konu bu. 40 günde bitecekti, noldu o iş

açıldı diye biliyorum ben ama yanılıyor da olabilirim

mühim 1 konu bu. 40 günde bitecekti, noldu o iş

açıldı diye biliyorum ben ama yanılıyor da olabilirim

Benim anlamadigim kisin 2. Dalga geliyor gibi aciklamalar ama Avrupada vakalarin en yuksek oldugu yerler zaten hep sicak ulkeler .Yani neye dayanarak kisin 2. Dalga gelicek onu anlamiyorum.
Bugüne kadarki salgınlarda genellikle görülen şeylerden biri sıcaklarda hastalık etkenlerinin etkilerini kaybedebilmeleri. Ki bazi uzmanların açıklamalarından anladığım Coronavirus için onlar da bu düşüncedeler.
Tabi virüs/bakterilerin yaşamı ve görülme sıklığı sadece sıcaklık değil nem,ırk, cinsiyet vs. gibi çok çeşitli faktörlere bağlı olabilir.
Yeni bir virüsten bahsettiğimiz için bu konu oldukça araştırmaya/tartışmaya açık bir konu.

Bugun itibari ile abimin covid oldugunu ogrendik.3 kere hastaneye gidip test yaptirmak istemis ancak test yapmamislar.Birseyin yok diyip gondermisler.1 hafta sonra ambulansla hastaneye goturmus covid tanisi koymuslar.

Bugun itibari ile abimin covid oldugunu ogrendik.3 kere hastaneye gidip test yaptirmak istemis ancak test yapmamislar.Birseyin yok diyip gondermisler.1 hafta sonra ambulansla hastaneye goturmus covid tanisi koymuslar.
Hangi şehir? Eskişehir de öksürene yapıyorlar valla.
Geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun.

Hiçbir yere dayanmıyor mg Mehmet Ceyhan çıktı adam resmen mal mal konuşmayın sıcaklıkla alakası yok dedi ama bizimkiler hala aynı şeyi diyor. Çin kışın bu virüsü bastırdı en yüksek vakaların görüldüğü ülkelerde gavur şeyi gibi yanıyor. Tamamen alınan önlemlerle alakalı gerisi bomboş laf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt