- 8 Mayıs 2009
- 18.882
- 6.345
- 2.493
Bu sefer kesin öleceğiz sanırım facia yaklaşıyor xdxd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sayılara bakarsak maalesef öyle görünüyor.Bu sefer kesin öleceğiz sanırım facia yaklaşıyor xdxd
mühim 1 konu bu. 40 günde bitecekti, noldu o işBu haziranda bitecek olan atatürk hava alanı hastanesi ne oldu yahu ağustos geldi bitmedi heralde. Uzay üssü mü kuruyorlar güya 40 günde bitecekti
mühim 1 konu bu. 40 günde bitecekti, noldu o iş
açıldı diye biliyorum ben ama yanılıyor da olabilirim
www.trthaber.com
mayısın haberi. reyz açılışı yaptı diye biliyorum yaw![]()
Atatürk Havalimanı'ndaki hastanenin tabelası asıldı
Salgın, afet ve pandemi alanlarında kullanılması amacıyla Atatürk Havalimanı'na inşa edilen hastanede sona doğru yaklaşıldı. 1008 kişi kapasiteli hastanenin "Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi" yazılı tabelası bina girişine asıldı.www.trthaber.com

Bugüne kadarki salgınlarda genellikle görülen şeylerden biri sıcaklarda hastalık etkenlerinin etkilerini kaybedebilmeleri. Ki bazi uzmanların açıklamalarından anladığım Coronavirus için onlar da bu düşüncedeler.Benim anlamadigim kisin 2. Dalga geliyor gibi aciklamalar ama Avrupada vakalarin en yuksek oldugu yerler zaten hep sicak ulkeler .Yani neye dayanarak kisin 2. Dalga gelicek onu anlamiyorum.
Ben bilmiyorum. tek bulduğum haber bumayısın haberi. reyz açılışı yaptı diye biliyorum yaw![]()
Ben bilmiyorum. tek bulduğum haber bu
Para bitti valla. Bu saatten sonra yapabileceğim hiç bir şey kalmadıkış aylarında içimizden geçecek muhtemelen bu virüs kmk. götü sağlama al
Hangi şehir? Eskişehir de öksürene yapıyorlar valla.Bugun itibari ile abimin covid oldugunu ogrendik.3 kere hastaneye gidip test yaptirmak istemis ancak test yapmamislar.Birseyin yok diyip gondermisler.1 hafta sonra ambulansla hastaneye goturmus covid tanisi koymuslar.
Benim anlamadigim kisin 2. Dalga geliyor gibi aciklamalar ama Avrupada vakalarin en yuksek oldugu yerler zaten hep sicak ulkeler .Yani neye dayanarak kisin 2. Dalga gelicek onu anlamiyorum.
Erzurum dostum.Ustelik kayinpederi,kayin validesi,baldizi covid tanisi koyuldugu ve karantinada olduklarini soyledigi halde test yapmamislar.Amin Allah razi olsunHangi şehir? Eskişehir de öksürene yapıyorlar valla.
Geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun.
Geçmiş olsunBugun itibari ile abimin covid oldugunu ogrendik.3 kere hastaneye gidip test yaptirmak istemis ancak test yapmamislar.Birseyin yok diyip gondermisler.1 hafta sonra ambulansla hastaneye goturmus covid tanisi koymuslar.
Geçmiş olsunBugun itibari ile abimin covid oldugunu ogrendik.3 kere hastaneye gidip test yaptirmak istemis ancak test yapmamislar.Birseyin yok diyip gondermisler.1 hafta sonra ambulansla hastaneye goturmus covid tanisi koymuslar.
Rus turist kardeşlerimiz ülkemize giriş yapmis. Test, karantina falan hicbir sey yok. HO.
Nataşalar adamdir.Kardes mi ? Natashadan kardes olmaz