Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ister istemez yayiliyor bu virus beyler belcika da 2. Dalga basladi önlemler alindi Ama simdiye kadar pek etkili olmadi

Insanlara kalmis bi durum simdilik,israrla deniz kenarina gidenler var havalar sicak oldugu icin

Bundan sonra her gün görüştüğün kişileri yaz Arif.
Yarindan itibaren ise gidiyorum tekrardan. Benimle ayni ofiste calisan kadin esiyle birlikte ispanya'da tatilde suan. Maskeyle geziyoruz diyor ama ne kadar dikkat ediyorlar bilmiyorum, ikisi de +50 yasta. Simdi bu coronayi getirip bize satmasin yav?

Hem benim departmanda ben dahil 8 kisi var, ben ve bir genc kiz disinda hepsi 50 üstü net olarak risk grubunda

Bir tanesinin bünyesi cok cok zayif hatta ama biz grup halinde calisiyoruz, ben ispanyaya giden kadinin ekibindeydim

%50 doluluk oranini asmiyoruz coronadan dolayi belediyelere böyle bir talimat gitti sanirim

Ulan bu hafta başından itibaren başlamak üzere toplamda 3 hafta izinli olacağım.Bu süre zarfında zorunlu olmadıkça evden çıkmamaya ve yılda bir kere gittiğim tatilimi bu sene es geçmeye karar verdim.Ama insanlarımız hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya devam ediyor.Biz bu işi kontrol altına almayız deyince de milletin demediği kalmıyor.Yazık...
Ne guzel izinlisin üç hafta eve kapan rengim. En karanlik gunlerdeyiz.

Insanlar aptal olduğu için ikinci dalganın geleceği daha başından belliydi.

Dün Düsseldorf daydım her yer tıklım tıklımdı, kafelerde restoranlarda falan mesafeyi takan yok maskeleri ihmal edenler çok. Ohoo say say bitmez.

sent via GSC

Hergün ölüyoruz bitiyoruz demekten sıkılmıyor musunuz merak ediyorum:d Milletin dinlemeyeceği ve bu işin yayılacağı başından beri belliydi zaten, kendi önlemini almaktan başka çaren yok. Benim oturduğum mahallede 20 kişi var en az bulaşan hiçbiri de hastaneye bile yatmadı bildiğim kadarıyla, şu an yapılanlar salaklık ama virüsün öldürme oranı çok az diye de millet rahat diye düşünüyorum.

Hergün ölüyoruz bitiyoruz demekten sıkılmıyor musunuz merak ediyorum:d Milletin dinlemeyeceği ve bu işin yayılacağı başından beri belliydi zaten, kendi önlemini almaktan başka çaren yok. Benim oturduğum mahallede 20 kişi var en az bulaşan hiçbiri de hastaneye bile yatmadı bildiğim kadarıyla, şu an yapılanlar salaklık ama virüsün öldürme oranı çok az diye de millet rahat diye düşünüyorum.
Gripten çok farkı yok diyen tayfadan değil miydin sen yaw?

Gripten çok farkı yok diyen tayfadan değil miydin sen yaw?

Yok öyle bişey demedim de başlıkta dünya felakete sürükleniyor hepimiz öleceğiz: (((((((((((((( diyen tayfa yüzünden öyle görünmüş olabilirim. Şu Rusyanın aşısı ne ayak onu merak ediyorum da göreceğiz, nette baktım biraz da Ebola için hazırladıkları aşıyı upgrade etmişler falan diyorlar mevzuyu çözemedim. Bu aşı işinde Rusyanın adı yoktu normalde şimdi Ekimde çıkıyor diyorlar.

Ölüm orani nasil düşük yaw. Avrupada %4 ila %10 arası ölüm var görünüyor. Rusya, Türkiye, Çin gibi ultra demokratik ve şeffaf ülkelerde düşük gerci. Biz de bunlara dahil olduğumuz icin şanslıyız.

Ölüm orani nasil düşük yaw. Avrupada %4 ila %10 arası ölüm var görünüyor. Rusya, Türkiye, Çin gibi ultra demokratik ve şeffaf ülkelerde düşük gerci. Biz de bunlara dahil olduğumuz icin şanslıyız.

Vaka sayisini fixledik reis.

Yav he he yüzde 10 mg:ddd Yüzde 10 öldürücülüğü olan bir virüsle bu kadar mı insan ölür. Adam tespit ettiği vakalar arasından yüzde 5 ölüm oranı bildiriyor, onları da yaşa göre incelersen durumu görürsün zaten ben bakındım baya onlara. Tespit edilmeyen vakalar belki 10 kat fazla.

Yav he he yüzde 10 mg:ddd Yüzde 10 öldürücülüğü olan bir virüsle bu kadar mı insan ölür. Adam tespit ettiği vakalar arasından yüzde 5 ölüm oranı bildiriyor, onları da yaşa göre incelersen durumu görürsün zaten ben bakındım baya onlara. Tespit edilmeyen vakalar belki 10 kat fazla.
Tamam rahatladım şimdi.

reis saglik hizmetinde devrim yapmasa 1 milyon vatandas ölüp gitmisti simdi koronadan
kiymetini bilmezsiniz tabi
avrupa'da resmen ölüme terk ediyorlar
nankorler hayinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt