Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarindan itibaren ise gidiyorum tekrardan. Benimle ayni ofiste calisan kadin esiyle birlikte ispanya'da tatilde suan. Maskeyle geziyoruz diyor ama ne kadar dikkat ediyorlar bilmiyorum, ikisi de +50 yasta. Simdi bu coronayi getirip bize satmasin yav?Bundan sonra her gün görüştüğün kişileri yaz Arif.
Ne guzel izinlisin üç hafta eve kapan rengim. En karanlik gunlerdeyiz.Ulan bu hafta başından itibaren başlamak üzere toplamda 3 hafta izinli olacağım.Bu süre zarfında zorunlu olmadıkça evden çıkmamaya ve yılda bir kere gittiğim tatilimi bu sene es geçmeye karar verdim.Ama insanlarımız hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya devam ediyor.Biz bu işi kontrol altına almayız deyince de milletin demediği kalmıyor.Yazık...
Üstad her yer mahşer yerine dönmüş.Allah korusun.Ne guzel izinmişim üç hafta eve kapan rengim. En karanlik cinlerdeyiz.
Malatya valisi günlük 100 vaka diyor sağlık bakanlığı ortalaması 45 vaka hangisine inanalım
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gaziantep ve kayseri'den de böyle duyumlar geliyor.bu doğruysa eğer derhal görevi bırakıp gitsin sağlık bakanı. Yalan söylüyor açık açık
Gaziantep istanbula yaklaşmış diyorlar vaka sayısındagaziantep ve kayseri'den de böyle duyumlar geliyor.
ucuza calisan suriyelilere bulastiysa onlar zaten herkese götürür getirir, aileleri bir kere büyükGaziantep istanbula yaklaşmış diyorlar vaka sayısında
Gripten çok farkı yok diyen tayfadan değil miydin sen yaw?Hergün ölüyoruz bitiyoruz demekten sıkılmıyor musunuz merak ediyorum:d Milletin dinlemeyeceği ve bu işin yayılacağı başından beri belliydi zaten, kendi önlemini almaktan başka çaren yok. Benim oturduğum mahallede 20 kişi var en az bulaşan hiçbiri de hastaneye bile yatmadı bildiğim kadarıyla, şu an yapılanlar salaklık ama virüsün öldürme oranı çok az diye de millet rahat diye düşünüyorum.
Gripten çok farkı yok diyen tayfadan değil miydin sen yaw?
Ölüm orani nasil düşük yaw. Avrupada %4 ila %10 arası ölüm var görünüyor. Rusya, Türkiye, Çin gibi ultra demokratik ve şeffaf ülkelerde düşük gerci. Biz de bunlara dahil olduğumuz icin şanslıyız.
Enflasyonu, doları, işsizliği, koronayi her şeyi fixledik. Rakamlar bizim işimiz.Vaka sayisini fixledik reis.
Ölüm orani nasil düşük yaw. Avrupada %4 ila %10 arası ölüm var görünüyor. Rusya, Türkiye, Çin gibi ultra demokratik ve şeffaf ülkelerde düşük gerci. Biz de bunlara dahil olduğumuz icin şanslıyız.
Tamam rahatladım şimdi.Yav he he yüzde 10 mg:ddd Yüzde 10 öldürücülüğü olan bir virüsle bu kadar mı insan ölür. Adam tespit ettiği vakalar arasından yüzde 5 ölüm oranı bildiriyor, onları da yaşa göre incelersen durumu görürsün zaten ben bakındım baya onlara. Tespit edilmeyen vakalar belki 10 kat fazla.
reis saglik hizmetinde devrim yapmasa 1 milyon vatandas ölüp gitmisti simdi koronadanÖlüm orani nasil düşük yaw. Avrupada %4 ila %10 arası ölüm var görünüyor. Rusya, Türkiye, Çin gibi ultra demokratik ve şeffaf ülkelerde düşük gerci. Biz de bunlara dahil olduğumuz icin şanslıyız.