Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acayip seyler dönüyor ama hayirlisi.

Cinler yine heryeri satin aliyormus.
Almanya olsun, Fransa olsun ... Adamlar gecen senede 8.7 % daha fazla harcama yapmis.

Bunda bi is var ya neyse ...

Acayip seyler dönüyor ama hayirlisi.

Cinler yine heryeri satin aliyormus.
Almanya olsun, Fransa olsun ... Adamlar gecen senede 8.7 % daha fazla harcama yapmis.

Bunda bi is var ya neyse ...
Son yillarda daha gevsek ekonomik politikalar ve yuksek nufuslariyla sermayelerini yukselttiler, Wuhan'daki lablarinda virusu urettiler, bati ulkelerinin daha cok etkilenmesini ve kendilerinin hasarsiz atlatmasini sagladilar, yerle bir olan ekonomiden faydalanip stratejik yatirimlar yaparak pandemi sonrasi mutlak super guc olacaklar mi demek istiyorsun?

2. dalga falan muhabbeti dönüyor da 1. dalga bitti mi ki? Yanlış hatırlamıyorsam ekim-kasım gibi bekleniyordu 2. dalga ama gali,ba daha 1.sini atlatamamış olacağız o vakte kadar.

Güneş reis bu virüsü yer diye düşünmüştük. Aldatıldık.

2. dalga falan muhabbeti dönüyor da 1. dalga bitti mi ki? Yanlış hatırlamıyorsam ekim-kasım gibi bekleniyordu 2. dalga ama gali,ba daha 1.sini atlatamamış olacağız o vakte kadar.

Güneş reis bu virüsü yer diye düşünmüştük. Aldatıldık.
Kaçıncı bilmiyorum ama bir dalga var bize doğru.

Bizim Kuzey Ren Vesfalya da okullar açılınca derslerde falan maske takma zorunluluğu olacakmış çocuklara.

sent via GSC

Son yillarda daha gevsek ekonomik politikalar ve yuksek nufuslariyla sermayelerini yukselttiler, Wuhan'daki lablarinda virusu urettiler, bati ulkelerinin daha cok etkilenmesini ve kendilerinin hasarsiz atlatmasini sagladilar, yerle bir olan ekonomiden faydalanip stratejik yatirimlar yaparak pandemi sonrasi mutlak super guc olacaklar mi demek istiyorsun?

Simdide 2. dalga geliyor diyorlar, sanki 1. dalga bitti.
Maske takiyorsun alisveriz mekanlarinda , restoranlarda ama disarda gezerken Maske yok , mesafe yok sence bunlar biraz sacma degilmi renktas ?

Nerden geldi ,kim getirdi belli degil ama yinede garip geliyo insanlara.

heryerde dikkat ediliyo Virus cok cabuk yayiliyor diyorlar ama calisan insanlar fabrikada yan yana calisiyorlar orda mesafe yok cünkü ekonomiyi tutyorlar büyük sirketlerde misal Otomobil sektörü.
Senin insniyormusun orda herkes önlem aliyor veya isde mesafe tutuyor.
Hangi büyük sirket kapatildi 2-3 isdi coronali diye ?
Fiat , BMW , Crystler , Ferrari , Mercedes , VW , Ford , Seat , Dacia , felan iste.
Tek bulundugu yer “ Ofis “ Onlarda zaten Home-Office yaptilar.
Corona Virus yalan demiyorum, var ve cok can aldi ve ama sence bunlar garip degilmi renktas ?
Herkes korku yaydilar, simdi Avrupa Birligi “ Cash / Nakit “ paralari kaldilarin diyorlar sadece Kartla ödemeler yapilsin ve alisverizde genelde Kartla ödeyin diyorlar.
Kagit para kalksinki herseyini bilelim hesapi.
Ulan alisverizde ben makarna , yag, tuvalet kagit, süt, meyve eliyorum begenmedim geri birakiyorum simdi burdan daha bulasan duydunmu sen ?
nasil oluyor bu, yok Maske oldugu icin birsey olmuyor ama disarda yine maskeyi cikartiyorsun ?
Otomobil sektörü gibi , alisveriz merkeslerde hic birsey duymuyorsun!

Yanlis anlama ama bana bunlar biraz garip geliyor.

Simdide 2. dalga geliyor diyorlar, sanki 1. dalga bitti.
Maske takiyorsun alisveriz mekanlarinda , restoranlarda ama disarda gezerken Maske yok , mesafe yok sence bunlar biraz sacma degilmi renktas ?

Nerden geldi ,kim getirdi belli degil ama yinede garip geliyo insanlara.

heryerde dikkat ediliyo Virus cok cabuk yayiliyor diyorlar ama calisan insanlar fabrikada yan yana calisiyorlar orda mesafe yok cünkü ekonomiyi tutyorlar büyük sirketlerde misal Otomobil sektörü.
Senin insniyormusun orda herkes önlem aliyor veya isde mesafe tutuyor.
Hangi büyük sirket kapatildi 2-3 isdi coronali diye ?
Fiat , BMW , Crystler , Ferrari , Mercedes , VW , Ford , Seat , Dacia , felan iste.
Tek bulundugu yer “ Ofis “ Onlarda zaten Home-Office yaptilar.
Corona Virus yalan demiyorum, var ve cok can aldi ve ama sence bunlar garip degilmi renktas ?
Herkes korku yaydilar, simdi Avrupa Birligi “ Cash / Nakit “ paralari kaldilarin diyorlar sadece Kartla ödemeler yapilsin ve alisverizde genelde Kartla ödeyin diyorlar.
Kagit para kalksinki herseyini bilelim hesapi.
Ulan alisverizde ben makarna , yag, tuvalet kagit, süt, meyve eliyorum begenmedim geri birakiyorum simdi burdan daha bulasan duydunmu sen ?
nasil oluyor bu, yok Maske oldugu icin birsey olmuyor ama disarda yine maskeyi cikartiyorsun ?
Otomobil sektörü gibi , alisveriz merkeslerde hic birsey duymuyorsun!

Yanlis anlama ama bana bunlar biraz garip geliyor.
Virusun sebebi olarak degil de sonucu olarak bir ekonomik operasyon var gibi duruyor. Bu kadar buyuk sacmaliga bu kadar kolay alismis olmamiz da ilginc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt