Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlık bakanı TV ye çıkmayı bıraktığı an bir şeyler olduğu belliydi. Bi o adama güveniyordum, ona karşı da güvenim bitti...

Trump gibi salmaz zaten reis
Trump'ın abv mahvetti ülkeyi... Reis daha emin adımlarla ilerleyecektir. Diger ülkelere yaptığımız yardımlar ne ki yedi düvele yetecek tibbi malzememiz var. 2.dalgaya bomba gibi gireceğiz. Belki girmeyiz bile. Ha oldu da girdik reis tüm işçileri ücretli izne ayirir evelallah. Super gücüz ya. Müthişiz. Maşallah bize.

Trump'ın abv mahvetti ülkeyi... Reis daha emin adımlarla ilerleyecektir. Diger ülkelere yaptığımız yardımlar ne ki yedi düvele yetecek tibbi malzememiz var. 2.dalgaya bomba gibi gireceğiz. Belki girmeyiz bile. Ha oldu da girdik reis tüm işçileri ücretli izne ayirir evelallah. Super gücüz ya. Müthişiz. Maşallah bize.
La izne filan ayırmasın. Hadi ben maaşımı hep tam aldım ama kardeşin iş yeri ilk kapanıyor vallahi imanım gevredi o süreçte ekonomik olarak.

Sağlık Bakanı güveni hak edecek naptı da bu kadar sevildi sürecin başından beri anlamış değilim. Süreç boyunca tvye çıkıp istatistik vermekten başka ne yaptı? İlk vaka konusunda ayan beyan yalan söylendi Aytaç Paşa ölünce ortaya çıktı, şuan zaten deli gibi yalan söylüyorlar aklı başında her birey anlıyordur. Küçük kurnazlıklarla algıya oynamak çözüm değil görüldüğü üzere. Twitterdan tedbirle ve hijyenle ilgili sürekli paylaşım yapmakla da iş kotarılmıyor.

La izne filan ayırmasın. Hadi ben maaşımı hep tam aldım ama kardeşin iş yeri ilk kapanıyor vallahi imanım gevredi o süreçte ekonomik olarak.
Bu isteği de reise iletelim dikkate alacaktir. Vatandaşın bir istediğini ikiletmez başkanımız.

4 milyon favirpiriavir depolamışız. Yine fazla vurmayacak bizi tahminimce kayıplar 10 gün sonra 50'lere yükselecekmiş. Haberiniz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt