- 4 Ağustos 2009
- 90.495
- 71.515
- 5.188
Bunlar böyleyse bizde kaç acaba sorusu kafada canlanıyor.İspanya gg
5.760 vaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar böyleyse bizde kaç acaba sorusu kafada canlanıyor.İspanya gg
5.760 vaka
Sıra bize geliyor doc!İspanya gg
5.760 vaka
Allah belamizi çoktan vermiş olabilir abiSıra bize geliyor doc!
Hazır mısın?
Trump gibi salmaz zaten reisAllah belamizi çoktan vermiş olabilir abi
Reis üstesinden gelecektir ama
Trump'ın abv mahvetti ülkeyi... Reis daha emin adımlarla ilerleyecektir. Diger ülkelere yaptığımız yardımlar ne ki yedi düvele yetecek tibbi malzememiz var. 2.dalgaya bomba gibi gireceğiz. Belki girmeyiz bile. Ha oldu da girdik reis tüm işçileri ücretli izne ayirir evelallah. Super gücüz ya. Müthişiz. Maşallah bize.Trump gibi salmaz zaten reis
La izne filan ayırmasın. Hadi ben maaşımı hep tam aldım ama kardeşin iş yeri ilk kapanıyor vallahi imanım gevredi o süreçte ekonomik olarak.Trump'ın abv mahvetti ülkeyi... Reis daha emin adımlarla ilerleyecektir. Diger ülkelere yaptığımız yardımlar ne ki yedi düvele yetecek tibbi malzememiz var. 2.dalgaya bomba gibi gireceğiz. Belki girmeyiz bile. Ha oldu da girdik reis tüm işçileri ücretli izne ayirir evelallah. Super gücüz ya. Müthişiz. Maşallah bize.
Bu isteği de reise iletelim dikkate alacaktir. Vatandaşın bir istediğini ikiletmez başkanımız.La izne filan ayırmasın. Hadi ben maaşımı hep tam aldım ama kardeşin iş yeri ilk kapanıyor vallahi imanım gevredi o süreçte ekonomik olarak.
La konuşturma beni şimdi. 1000 tl lik yardıma başvurdu kardeş, bırak parayı vermeyi cevap bile vermedilerBu isteği de reise iletelim dikkate alacaktir. Vatandaşın bir istediğini ikiletmez başkanımız.
3500 yıllık hasret Ayasofya'nın ibadete açılması hakkında yorumun nedir abiLa konuşturma beni şimdi. 1000 tl lik yardıma başvurdu kardeş, bırak parayı vermeyi cevap bile vermediler![]()
Dinler ile ilgili düşüncelerime toplum hazır değil diye düşünüyorum.3500 yıllık hasret Ayasofya'nın ibadete açılması hakkında yorumun nedir abi
Dur küfür hakkımı başkasına saklıyorum.![]()
Çin virüs saçmaya devam ediyor! Şimdi de Bunyavirüs paniği
Çin'in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve bütün dünyaya yayılan korona virüs salgını sonrası şimdi de başımız Bunyavirüs ile dertte.www.yenicaggazetesi.com.tr