Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün itibari ile karantinaya alındım malesef. ablamın eşinde çıktı kendisi sağlık çalışanı ablamda sağlık çalışanı 2 gün önce kahvaltıda oldukları icin karantinaya girdik. Enistede tat ve koku gitti. Burun akıntısı ve öksürük devam ediyor. Insani bitiren şey piskolojik şeyler. Ölen kısimdansın yoksa yaşayanmi ? Bu arada antalya baya baya kötüye gidiyor malesef. Para icin Antalya ve turizm şehirlerini harcadilar
Çok geçmiş olsun üstat
Tez zamanda iyileşirsin umarım

25.000 testte 1100 vaka tespit edilirken simdi 105.000 testte 1500 vaka tespit ediliyor

saglik sistemimiz mükemmel.
Izin dönüşü testlerin fazla olması ondandır.
Çoğu negativ çıkar zaten, çünkü testler mecburi.
Şikayeti olmayan da, ülkeden çıkış yapmak için mecburi test yaptırıyor.

Hastaneler ne durumda bilmiyorum ama buradaki hastane bomboş.
Hem normal hastaneye gittim hem çocuk hastanesine.
Corona öncesi rahat acilde 1,5-2 saat bekliyorsan bu sefer 10 dk bekledik.
45 dakika ilgilendi doktor.

İnsanlar artık çok acil değilse, gitmiyorlar doktora hastaneye.
Orada gidip kaparım düşüncesiyle.

Gscimbom mobil

Bugün itibari ile karantinaya alındım malesef. ablamın eşinde çıktı kendisi sağlık çalışanı ablamda sağlık çalışanı 2 gün önce kahvaltıda oldukları icin karantinaya girdik. Enistede tat ve koku gitti. Burun akıntısı ve öksürük devam ediyor. Insani bitiren şey piskolojik şeyler. Ölen kısimdansın yoksa yaşayanmi ? Bu arada antalya baya baya kötüye gidiyor malesef. Para icin Antalya ve turizm şehirlerini harcadilar
Cok gecmis olsun renkdas.

Geçmiş olsun 🙏

Geçmiş olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fransa günde 5500 vaka açıklıyorsa bizim vaka sayımız da 10000 vardır neyi saklıyorsunuz açıklayın vakaları korksun az millet

Fransa günde 5500 vaka açıklıyorsa bizim vaka sayımız da 10000 vardır neyi saklıyorsunuz açıklayın vakaları korksun az millet

Fransa'nın yaptığı neyi yapmıyoruz da 10 bin vaka oluyor? Şu sağlık sistemi bizden daha rezil olan Fransa :D

Olm adam viruse meydan okuyor. Maske takmiyorum, halkin icindeyim gelsin bulsun beni bakalim diyo.

Sen hala neler soluon
Onlarda yok mu sence bu tip barzolar?

Bizde de vakalar 1.500 değildir zaten. 3-5 bini vardır belki ama ne bileyim Fransızlar mükemmelmiş biz boktanmışız gibi konuşulması garibime gidiyor.

Onlarda yok mu sence bu tip barzolar?

Bizde de vakalar 1.500 değildir zaten. 3-5 bini vardır belki ama ne bileyim Fransızlar mükemmelmiş biz boktanmışız gibi konuşulması garibime gidiyor.
Herkes boktan biz dahil yaw. Almanya biraz iyi

Fransa'nın yaptığı neyi yapmıyoruz da 10 bin vaka oluyor? Şu sağlık sistemi bizden daha rezil olan Fransa :D

Düğün cenaze akraba aşiret kafe sistemi tatil sevdası sayıyım mı daha belki bunları Fransızlar da yapıyordur ama milletimiz arsız biraz

Bizim komşuda 4 kişide + çıktı 4 gün hastanede yatırıp eve yollamışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt