Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
Çok geçmiş olsun hasta olanlara, Rabbim hepimizi korusun ve hasta olanlara şifa versin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok geçmiş olsun üstatBugün itibari ile karantinaya alındım malesef. ablamın eşinde çıktı kendisi sağlık çalışanı ablamda sağlık çalışanı 2 gün önce kahvaltıda oldukları icin karantinaya girdik. Enistede tat ve koku gitti. Burun akıntısı ve öksürük devam ediyor. Insani bitiren şey piskolojik şeyler. Ölen kısimdansın yoksa yaşayanmi ? Bu arada antalya baya baya kötüye gidiyor malesef. Para icin Antalya ve turizm şehirlerini harcadilar
Çok teşekkürler başkan sagolasinÇok geçmiş olsun üstat
Tez zamanda iyileşirsin umarım
Izin dönüşü testlerin fazla olması ondandır.25.000 testte 1100 vaka tespit edilirken simdi 105.000 testte 1500 vaka tespit ediliyor
saglik sistemimiz mükemmel.
Cok gecmis olsun renkdas.Bugün itibari ile karantinaya alındım malesef. ablamın eşinde çıktı kendisi sağlık çalışanı ablamda sağlık çalışanı 2 gün önce kahvaltıda oldukları icin karantinaya girdik. Enistede tat ve koku gitti. Burun akıntısı ve öksürük devam ediyor. Insani bitiren şey piskolojik şeyler. Ölen kısimdansın yoksa yaşayanmi ? Bu arada antalya baya baya kötüye gidiyor malesef. Para icin Antalya ve turizm şehirlerini harcadilar
Çok teşekkürler renkdaşCok gecmis olsun renkdas.
Geçmiş olsunBugün itibari ile karantinaya alındım malesef. ablamın eşinde çıktı kendisi sağlık çalışanı ablamda sağlık çalışanı 2 gün önce kahvaltıda oldukları icin karantinaya girdik. Enistede tat ve koku gitti. Burun akıntısı ve öksürük devam ediyor. Insani bitiren şey piskolojik şeyler. Ölen kısimdansın yoksa yaşayanmi ? Bu arada antalya baya baya kötüye gidiyor malesef. Para icin Antalya ve turizm şehirlerini harcadilar
Çok tesekkurlerGeçmiş olsun![]()
Bugün itibari ile karantinaya alındım malesef. ablamın eşinde çıktı kendisi sağlık çalışanı ablamda sağlık çalışanı 2 gün önce kahvaltıda oldukları icin karantinaya girdik. Enistede tat ve koku gitti. Burun akıntısı ve öksürük devam ediyor. Insani bitiren şey piskolojik şeyler. Ölen kısimdansın yoksa yaşayanmi ? Bu arada antalya baya baya kötüye gidiyor malesef. Para icin Antalya ve turizm şehirlerini harcadilar
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fransa'nın yaptığı neyi yapmıyoruz da 10 bin vaka oluyor? Şu sağlık sistemi bizden daha rezil olan FransaFransa günde 5500 vaka açıklıyorsa bizim vaka sayımız da 10000 vardır neyi saklıyorsunuz açıklayın vakaları korksun az millet
Fransa günde 5500 vaka açıklıyorsa bizim vaka sayımız da 10000 vardır neyi saklıyorsunuz açıklayın vakaları korksun az millet
Olm adam viruse meydan okuyor. Maske takmiyorum, halkin icindeyim gelsin bulsun beni bakalim diyo.Fransa'nın yaptığı neyi yapmıyoruz da 10 bin vaka oluyor? Şu sağlık sistemi bizden daha rezil olan Fransa![]()
Onlarda yok mu sence bu tip barzolar?Olm adam viruse meydan okuyor. Maske takmiyorum, halkin icindeyim gelsin bulsun beni bakalim diyo.
Sen hala neler soluon
Herkes boktan biz dahil yaw. Almanya biraz iyiOnlarda yok mu sence bu tip barzolar?
Bizde de vakalar 1.500 değildir zaten. 3-5 bini vardır belki ama ne bileyim Fransızlar mükemmelmiş biz boktanmışız gibi konuşulması garibime gidiyor.
Fransa'nın yaptığı neyi yapmıyoruz da 10 bin vaka oluyor? Şu sağlık sistemi bizden daha rezil olan Fransa![]()